IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJU OČEKUJE NOVI “LOKDAUN” LJEKARI traže zaključavanje…

“Jedina opcija koju medicinski dio Kriznog štaba predlaže jeste apsolutni lockdown, odnosno policijski sat i zabrana kontakata, jer je, po njima, to najcjelishodniji način da se u sedam do 10 dana smanji broj zaraženih”, rekao je poslije sjednice Kriznog štaba Srbije pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

Kako je rekao Gojković, medicinski dio zatvaranje vidi kao jedino moguće rješenje problema s obzirom na epidemiološku situaciju.

„Oni se jasno i decidno izjašnjavaju da bi u ovom trenutku to bilo najcjelishodnije što se tiče medicinskog dijela. Oni ne mogu i ne žele da ulaze u problem kakve će posljedice izazvati lockdown, prije svega za ekonomski dio koji ta posljedica nosi, tako da je ostalo da u sljedećem vremenskom intervalu se sastanemo ponovo, imamo konsultacije i donesemo odluku koja će biti adekvatna“, rekao je Gojković.

Čitaj još:   Volonterku EMINU SKAREP zbog snimka NAPALI svi u PAZARU a onda joj se IZVINJAVALI... (foto)

On je rekao da se mora voditi računa o zdravlju i interesu građana Srbije, ali i „razmišljati kako će kao država nakon godinu dana uspjeti da podnesu ne samo ekonomski nego i u svim ostalim aspektima eventualno novi lockdown“.

Kada je riječ o današnjim podacima, od 13.286 testiranih u posljednja 24 sata, pozitivnih u Srbiji je bilo 3.469, a preminulo je 16 pacijenata. Na respiratorima su 164 oboljela.

izvor: agencije

NAJPROVOKATIVNIJA HALJINA S*KSI VODITELJKE: Olja pokazalala… (foto i video)

Olja pokazalala brutalan dekolte, a dole SVE PROVIDNO... BEOGRAD: Regija, Read more

ZASTRAŠUJUĆA IZJAVA VULINA- ”AGRESORKE NAMJERE PREMA CRNOGORSKOJ DRŽAVI”

„Izjava ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandra Vulina kako trenutne Read more