IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI ŠOK I NEVJERICA: Preminuo bivši košarkaški trener KK Bosna i selektor reprezentacije… (foto)

U Nikšiću je u 72.godini umro dugogodišni košarkaški trener Miodrag Baletić…

NIKŠIĆ: Regija, Sport, vijesti petak, 12.03.2021…12: 37… NOVI ŠOK I NEVJERICA: Preminuo bivši košarkaški trener KK Bosna i selektor reprezentacije… (foto)

Bio je selektor mlade reprezentacije SR Jugoslavije koja je osvojila zlatnu medalju u Dallasu i selektor olimpijske reprezentacije koja je osvojila zlatnu medalju na Univerzijadi u Kini koja je tada igrala sa tri NBA igrača i glavnom zvijezdom Jao Mingom.

Iskusni stručnjak bio je trener gotovo pet decenija.Tokom bogate karijere, Miodrag Baletić je vodio Sutjesku iz Nikšića, Lovćen, Primorje, francuski Troyes, Budućnost, Bosnu, Borac iz Banja Luke, MZT, FMP Železnik, Vojvodinu, Vršac, Jedinstvo iz Bijelog Polja, Mogren, Teutu….

Ostavio je poseban pečat u ženskoj košarci- bio je od prvog dana formiranja selektor ženske košarkaške reprezentacije Crne Gore s kojom je učestvovao na Evropskom prvenstvu 2011. godine i Evropskom šampionatu 2013. godine. 

Čitaj još:   BURNO SARAJEVSKO JUTRO: Zapaljena dva "Mercedesa", JEDAN U VLASNIŠTVU REKTORA...

Bio je selektor mlade reprezentacije SR Jugoslavije koja je osvojila zlatnu medalju u Dallasu i selektor olimpijske reprezentacije koja je osvojila zlatnu medalju na Univerzijadi u Kini koja je tada igrala sa tri NBA igrača i glavnom zvijezdom Jao Mingom...

izvor iBalkan.net / agencije

Sandžaklija iz Brodareva Armin Sinančević bacio novi nacionalni i balkanski rekord! (foto i video)

Prijepolje/ Brodarevo– Brodarevac Armin Sinančević je na Međunarodnom mitingu u Read more