IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. mart 2021. godine

Ovan napreduje, Bik u besmislu, Blizanci zahtjevni, Rak griješi, Lav nervozan, Djevica ima poštovanje, Vaga svodi račune, teškoće pred Škorpijom, Strijelac nema oscilacija, Jarac se vraća obavezama, Vodolija daje sebi oduška, a Ribe prave kompromise. Ovo je dnevni horoskop za 15. mart 2021. godine.

OVAN

Odnos sa kolegama i uspješnu realizaciju planova ugrožava vaše nestrpljenje. Nikako da shvatite da stvari ne mogu odmah da se urade. Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi i uživate u tajnoj vezi. Napeti ste.

BIK

Ukoliko imate zakazano ročište očekuje vas uspjeh. Generalno je povoljan dan za regulisanje pravnih pitanja. Nemate strpljenja i to voljenoj osobi smeta, ali ne želi da se raspravlja sa vama. Organizam je snažan.

BLIZANCI

Očekuje vas uspjeh ukoliko ste zainteresovani za početak saradnje sa strancima. Ukoliko je saradnja aktuelna zadovoljni ste kako se razvija. Zaljubljeni ste i posvećeni voljenoj osobi. Odnos smatrate idealnim. Zdravlje je stabilno.

RAK

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Očekuje vas nova poslovna ponuda koja vam djeluje primamljivo. Primećujete da je bračni partner zabrinut zbog finansija tako da se trudite da ga opustite. Zdravlje je solidno.

LAV

Prilično ste odgovorni, vrijedni i tekuće teškoće vas ne demotivišu. Uspjevate da ih prevaziđete i postignete ciljeve. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Uživate u rekreaciji.

Čitaj još:   ISTANBUL: Falkao, "kolumbiski tigar", pogodio već na malom gradskom debiju... (foto i video)

DJEVICA

Ukoliko ste privatnik prezadovoljni ste saradnjom sa inostranim partnerima. Očekuje vas novo poznanstvo, a druga strana ostavlja naglašeno povoljan utisak. Zdravlje nije loše, ali vam je neophodan odmor.

VAGA

Očekuje vas uspjeh na poslu ukoliko on ima veze sa pravnim pitanjima ili medijima. Vaša sposobnost i pouzdanost dolaze do izražaja. Nezadovoljni ste razvojem veze jer ide u smjeru prijateljstva. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Komunikacija vam nije jača strana. Jako ste nestrpljivi, neopušteni, napeti tako da od uspostavljanja saradnje nema ništa. Uživate u odnosu sa bračnim partnerom i smatrate ga čvrstim. Očekuju vas problemi sa nervima.

STRIJELAC

Povoljan je dan za saradnju sa strancima bilo da sa njima već sarađujete ili vas zanima otpočinjanje saradnje. Raspoloženje vam je loše, napeti ste, a druga polovina svjesno izbjegava ulazak u sukob. Zdravlje je stabilno, osim nerava.

JARAC

Suprotnom svom načinu rada pokušavate da neke poslove uradite na brzinu, ali to dovodi do pravljenja grešaka. Emotivno ste zadovoljni. Imate utisak da je u pitanju fatalan odnos sa partnerom. Nervi su osjetljivi i povremeno ste nervozni.

VODOLIJA

Odličan je dan za regulisanje pravnih pitanja u slučaju da ste privatnik. Prilično ste neopušteni. Bračni partner želi da vam pomogne i pokušava da vas opusti, ali nema uspjeha u tome. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Čitaj još:   SARAJEVO: Uhapšen Senad Basarić, osumnjičeni za ubistvo Irme Fortić, pripadnice Granične policije BiH... (foto)

U slučaju da ste privatnik očekuje vas više posla nego obično. Imate kratak vremenski rok za završavanje posla i to vas čini napetim. Očekuje vas novo poznanstvo, a razliku u godinama nećete videti kao problem. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

MILO Đukanović: Crna Gora i Kosovo dijele želju za dobrosusjedstvom… (foto)

Crna Gora i Kosovo dijele želju za dobrosusjedstvom, stabilnošću regiona Read more

Nastavnica Sanja Vujović: Ne plašim se Ministarstva prosvjete, opet bih isto uradila… (foto)

Nastavnici istorije OŠ„ Lovćenski partizanski odred“sa Cetinja Sanji Vujović je Read more

SVA TA LUDA BOSNA- UHVAĆEN”LAŽNI POP- HODŽA- NADBISKUP”!!!

Uhapšen lažni pop u Bijeljini... Isto lice se tereti da Read more