IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Živković: NOŽ, ŽICA, SREBRENICA!?

Nož, žica, Srebrenica je fašistička poruka užasa, koja ne tako rijetko osvane na zidovima i pločnicima u Crnoj Gori i ledi krv u žilama svakog normalnog građanina jer ga podsjeća na prvi i najveći genocid poslije drugog svjetskog rata, izvršen nad muslimansko – bošnjačkim stanovništvom ovog malog grada u Bosni i Hercegovini.

Jučerašnje negiranje genocida u Srebrenici i negiranje legitimiteta međunarodnog suda pravde u Hagu, od strane ministra pravde u vladi Zdravka Krivokapića, doživio sam upravo kao afirmaciju poruke ovog strašnog grafita koji nas podsjeća na svo zlo i izopačenu svirepost onih koju su izvršili ovaj strašni zločin.

Lično, nemam dilemu da istovjetno mišljenje imaju i premijer Krivokapić i svi ministri u njegovoj vladi koje je izabrala svetosavska Srpska crkva jer je to sastavni dio njene ideologije i njenih svjetonazora.

Sada nam mora biti jasno koju “slobodu” su nam donijeli ovi oslobodioci, i koji je karakter njihovog poimanja demokratije i građanskog društva.

Čitaj još:   DIVLJALI USRED POLICIJSKOG SATA -''JELI BUNIKE''

Koliko god isto mislili, jedini način da speru ovu bruku i sramotu sa države koju vode, da opstanu kao vlada i spasu i ono malo duše što im je ostalo je da premijer, odmah razriješi svog omiljenog ministra pravde kojem ovdje ni ime ne pominjem iz svih higijenskih i estetskih razloga.

Ćutanje prvog čovjeka parlamenta u čijem domu je izrečen ovakav užasni stav je opasno koliko i poruka koju je izrekao nepomenik.

Ostanak vicepremijera u ovakvoj vladi, prevazilazi i samu izdaju nacionalnih i državnih interesa ove zemlje, koju je već izvršio.

Smrt fašizmu, sloboda narodu!

Piše: Miodrag Živković

izvor: analitika.me

Živković: NEKI NOVI SRBI?!

Raspolućeno crnogorsko nacionalno biće je naše tužno i tragično istorijsko Read more

MIODRAG ŽIVKOVIĆ: Abazović potvrđuje nadimak: “DRITANGA-BITANGA”

Sa dubokim gađenjem i prezirom gledam na ovakvu izjavu vicepremijera Read more