IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTVOREN IZVIĐAJ O INCIDENTU NA BOGETIĆIMA: Tužilac traži izjave, snimke i medicinsku dokumentaciju… (foto i video)

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću pokrenulo je vovi izviđaj povodom jučerašnjeg događaja na magistralnom putu Nikšić- Podgorica, odgovorili su Standardu iz ovog tužilaštva…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota. 10.04.2021…00.55… OTVOREN IZVIĐAJ O INCIDENTU NA BOGETIĆIMA: Tužilac traži izjave, snimke i medicinsku dokumentaciju… (foto i video)

”Do sada je državni tužilac naložio Upravi policije – CB Nikić prikupljanje potrebnih obavještenja od lica zatečenih na lice mjesta, uključujući i policijske službenike, naložio pribavljanje medicinske dokumentacije za lica povrijeđena u navedenom događaju”, navode u odgovoru iz ODT.

Takođe, tužilac je naložio i pribavljanje audiovizuelnog snimka sa lica mjesta, te preduzimanje svih mjera i radnji vezanih za navedeni događaj, saopštili su oni Standardu.

Podsjetimo, prilikom jučerašnjeg skupa građana u mjestu Bogetiće kod Nikšića, došlo je do incidenta u kome je Vladino službeno vozilo registarskih oznaka PG-CG 301, prošlo kroz masu okupljenih i udarilo dva građanina.

Prethodno su Nikšićani kojima policija na izlazu nije dozvolila da se upute ka Podgorici, u znak protesta izašli iz automobila i blokirali magistralu.

Čitaj još:   U Novom Pazaru preminule još četiri osobe, primljena 42 nova pacijenta... (foto)

Skup je organizovan zbog razmatranja izmjena Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva i izmjene Zakona o registru prebivališta i boravišta.

Iz Uprave policije su potom kazali da će biti obaviješten tužilac o incidentu koji se dogodio, a u kojem je učestvovalo službeno motorno vozilo, prilikom blokade saobraćajnice od strane okupljenih građana.

Izvor Standard.co.me

BIJE ŽENU U STANU PORED MOG: Slavica podijelila UZNEMIRUJUĆI SNIMAK iz komšiluka! (foto)

Pjevačica odmah reagovala... BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 12.05.2021…00.24…  BIJE Read more

KENAN Strujić- Harbić: Bolna je činjenica da se nasilje u Al- Qudsu dešava baš u ramazanu… (foto i video)

Bošnjačka stranka najoštrije osuđuje posljednja dešavanja u Al- Qudsu (Jerusalemu) Read more