IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORAC PROTJERAN IZ RAJA: Nekadašnji golman Rudara dobio otkaz jer nije htio da se vakciniše… (foto i video)

Igrao u prelJepoj zemlji, ali kad je došlo do vakcinacije…

MALDIVI: Svijet, Sport, Zanimljivosti, nedelja. 11.04… 13. 23…  CRNOGORAC PROTJERAN IZ RAJA: Nekadašnji golman Rudara dobio otkaz jer nije htio da se vakciniše… (foto i video)

Nekadašnji golman Rudara iz Pljevalja Milan Jelovac igrao je fudbal na Maldivima, ali je dobio otkaz jer je odbio izričito da primi vakcinu protiv koronavirusa!

MILAN Jelovac je igrao za tim Igls, a za medije je objasnio da mu nije bio problem sa vakcinama, nego sa izborom vakcine, jer je klub odlučio da to bude AstraZeneka, što je on odbio, kao i većina stranaca iz kluba.

U pitanju je bila AstraZeneka, vakcina koju ja nisam želio da pimim, Nisam bio jedini koji je to uradio. Od četiri stranca u mom klubu, trojica nisu željela da prime tu vakcinu. Slična situacija je bila i u drugim klubovima“, rekao je Jelovac.

On je naglasio da nije protivnik vakcinacije.

Čitaj još:   SARAJEVO: Masovna tuča na Palama, uhapšeno više osoba... (foto)

“Nisam odbijao vakcinaciju, ali nisam želeo da se vakcinišem baš tom vakcinom. Usledile su brojne ucjene, ali nismo pristajali na tu istu i to AstraZeneku. Za razliku od domaćih igrača koji su morali da prime tu vakcinu, 90 odsto stranaca je dobilo otkaz među kojima sam i ja”, i to nam je kazao MILAN Jelovac za Dan.

Od saigrača i kluba se ranije oprostio na Instagramu.

“Hvala svim mojim saigračima i dobrim ljudima. Lijep eksperiment za mene. Razočaran sam jer mi je ugovor prekinut zato što nisam htio da primim vakcinu protiv kovida 19. sada sam slobodan igrač, spreman za nove izazove i jedva čekam da nađem novi klub”, napisao je to i 27-godišnjak iz Pljevalja…

izvor MONDO

MILO Đukanović: Crna Gora i Kosovo dijele želju za dobrosusjedstvom… (foto)

Crna Gora i Kosovo dijele želju za dobrosusjedstvom, stabilnošću regiona Read more

Nastavnica Sanja Vujović: Ne plašim se Ministarstva prosvjete, opet bih isto uradila… (foto)

Nastavnici istorije OŠ„ Lovćenski partizanski odred“sa Cetinja Sanji Vujović je Read more

SVA TA LUDA BOSNA- UHVAĆEN”LAŽNI POP- HODŽA- NADBISKUP”!!!

Uhapšen lažni pop u Bijeljini... Isto lice se tereti da Read more