IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PONAŠAJ SE PRISTOJNO, LEPOSAVIĆ SAM TI REKAO: „Hristovi vojnici DF- a sačuvat će negatora genocida u Srebrenici“… (foto i video)

Boj ne bije Krivokapić Zdravko što je njemu za Srebrenicom stalo, već ga teške muke spopadoše, ambasade za vrat mu stadoše. Pa on zove Leposavić Vladu, muči jađo viđel šta me snađe, a od Vlade ni muka ni traga…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja. 11.04.2021… 10. 23… PONAŠAJ SE PRISTOJNO, LEPOSAVIĆ SAM TI REKAO: „Hristovi vojnici DF- a sačuvat će negatora genocida u Srebrenici“… (foto i video)

Piše: Rasim Belko

Boj ne bije Krivokapić Zdravko što je njemu za Srebrenicom stalo, već ga teške muke spopadoše, ambasade za vrat mu stadoše. Pa on zove Leposavić Vladu, muči jađo viđel šta me snađe, a od Vlade ni muka ni traga.

Sakrio se Leposavić Vladimir iza djece što ih Srpska crkva i politika truje, da Turčina smije da se ubije, i da u Srebrenici genocida bilo nije.

Crna Gora ponovo je zapala pod mitomaniju srpske politike, koja Srbe širom Balkana i dalje drži u pričama kako su srpski kraljevi jeli viljuškama dok je još ta neka Evropa jela rukama, kako su Srbi bili na nebu i da su nebeski narod, kako im na Kosovu nisu satrali komplet vojsku, već su oni vojovali i pobijedili.

Ko ne uči historiju nastradat će u sadašnjosti i prošlosti. Izgleda da Crnogorci i nisu baš mnogo učili, mada je često ističu. Srpska pravoslavna crkva, beogradska politika potpomognuta sljedbenicima Radovana Kardžića ovladala je Crnom Gorom.

Čitaj još:   STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: U sudaru automobila i autobusa DVOJE POGINULO i 24 povrijeđenih... (foto)

Da zaključim, teško će se smjena Leposavića desiti u Skupštini Crne Gore. Previše je u aktuelnom sazivu te Skupštine mitomana koji žive svoj san o prošlosti. Istina, potpomognuti jednim malim Albancem, velikog (po)četničkog srca.

Baš kako to napisa Boris Dežulović, srpska strana je dizala optužnicu protiv Jove Divjaka, jedinog srpskog generala od 1945. godine koji je bio na pravoj strani”.

Novi pokušaj stvaranja “srpskog sveta”, u prevodu Velike Srbije s crkvom kao najznačajnijim pokretačem dešava se posljednjih mjeseci. Litije i orgijanje po Crnoj Gori donijelo je novi strah na balkansko poluostrvo. Strah opravdan i vidljiv.

A onda su s božijom vodicom SPC-a formirali ekspertsku vladu, koja se umjesto ustavu zaklela patrijarhu i njegovim činovnicima.

Jer znaju mitomani da bi kriza u crnogorskoj vladi s crkvenim pečatom značila nove izbore i odlazak na historijski počinak u brlogu zločina i ljudskog otpada.

No svaki sljedeći istup na ideologiji klero-fašističke srpske ideologije u Crnoj Gori izazivat će veći bijes i unutar te zemlje i van nje. To će neminovno pojačati dvostruki pritisak i dovesti do belaja iza kojeg se krije konačni obračun crnogorske države s klerikalnom velikosrpskom ideologijom.

A kada se to desi, od velike Srbije na tlu Crne Gore ostat će samo gusle i guslari, koji će opjevavati novog velikomučenika iz plejade mitomanskih nedonoščadi po imenu Vladimir Leposavić.

Čitaj još:   ZEMLJA U KOJOJ Nije majka klela,sina što se kockao,nego što je išao da se vadi...

izvor (NAP)

DRITAN na nevaljale građane krenuo policijom: I ti si na spisku… (foto)

Dritan je, sa svoje strane, na te nevaljale građane krenuo Read more

Političaru Abazović Dritane, spavaš li mirno? (foto)

“Političari su nešto slično pelenama. Treba ih često mijenjati. Iz Read more