IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTA SE DESILO SA ISAKOM IZ BIJELOG POLJA: Razbio sve u Zvezdama Granda i NESTAO- otkriveno o čemu je riječ! (foto i video)

ISAK ŠABANOVIĆ oduševio žiri i stekao veliku popularnost poslije samo jednog nastupa, Đorđe David otkrio o čemu je riječ..

BIJELO POLJE: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja. 11.04.2021… 11. 23…  ŠTA SE DESILO SA ISAKOM IZ BIJELOG POLJA: Razbio sve u Zvezdama Granda i NESTAO- otkriveno o čemu je riječ! (foto i video)

Domaća javnost, društvene mreže i mediji danima su brujali o o mladom momku iz Bjelog Polja Isaku Šabanoviću, koji je samo jednim nastupom uspio da oduševi kompletan tim žirija u takmičenju Zvezde Granda, ali i osvoji srca publike u čitavom regionu.

Nakon pomenutog izvođenja odabranih numera Isak je stekao neverovatnu popularnost, ali ga od tada u emisiji, odnosno u narednom krugu više nismo vidjeli, te su se svi pitali šta se desilo sa njim.

Jedan od članova žirija Đorđe David je otkrio da Šabanović nije učestvovao u četvrtom krugu zbog toga što se zarazio korona virusom i dodao da je on svojim prethodnim nastupom zaslužio “kredit” kod Saše Popovića, zbog čega je direktno otišao u peti krug takmičenja.

“Isak je dobio koronu i propustio četvrti krug. Nije mogao da se takmiči jer je bio bolestan. Na jedan je Saša Popović doneo odluku da bez obzira na to, zbog utiska koji je ostavio, on direktno ide u peti krug. I mislim da je to apsolutno u redu. Mislim da je on svojim prethodnim nastupom to zaslužio”, rekao je David, te je i podrobnije opisao momenat koji se desio kada je ovaj takmičar kročio na scenu.

“Isak je dečko kojeg sam ja upoznao pre par godina i rekao mu da treba nešto od svog života da uradi. I pošto ja ulazim u Zvezde Granda savetovao sam mu da se prijavi. On je imao taj stav ‘Ma daj’. A onda kad se prijavio rekao sam mu da je to pravi potez koji je napravio. Ono što je uradio Isak u datom trenutku, to je gomila emocija koja je bila prostrta po toj sceni. To se nije desilo za ove tri godine. Ali je on sebi dao lestvicu za sledeće kolo podignutu na najviši mogući nivo”, zaključio je pjevač.

Pogledajte MONDO prilog sa Isakom Šabanovićem:

izvor iBalkan.net- MONDO

Čitaj još:   STARLETU MASAKRIRAO "MUŽ MAKRO": Tukao je, čupao joj kosu i nokte, davio je i šutirao...
MILO Đukanović: Crna Gora i Kosovo dijele želju za dobrosusjedstvom… (foto)

Crna Gora i Kosovo dijele želju za dobrosusjedstvom, stabilnošću regiona Read more

Nastavnica Sanja Vujović: Ne plašim se Ministarstva prosvjete, opet bih isto uradila… (foto)

Nastavnici istorije OŠ„ Lovćenski partizanski odred“sa Cetinja Sanji Vujović je Read more

SVA TA LUDA BOSNA- UHVAĆEN”LAŽNI POP- HODŽA- NADBISKUP”!!!

Uhapšen lažni pop u Bijeljini... Isto lice se tereti da Read more