IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVA TUGA DO NEBA U BIH: Preselila na Ahiret Emina Ćatić u 41 godini, supruga načelnika Konjica… (foto)

Pored supruga Osmana, sinovi, neutješni majka i babo i sestre i drugi brojni članovi rodbine i prijatelji…

KONJIC: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda. 14.04.2021…13: 53… NOVA TUGA DO NEBA U BIH: Preselila na Ahiret Emina Ćatić u 41 godini, supruga načelnika Konjica… (foto)

Iza Emine Ćatić su, pored supruga Osmana, ostali ostali sinovi Kenan i Kan, neutješni majka Šehida, babo Osman, sestre Nermina, Mahira, Aida i drugi.

Emina (rođ. Perva) Ćatić iz Konjica preminula je danas u 41. godini života, potvrdili su iz Medžlisa Islamske zajednice Konjic.

Emina je supruga Osmana Ćatića, načelnika općine Konjic i donedavnog šefa Kluba SDA u Predstavničkom domu Parlamenta BiH.

Emina (rođ. Perva) Ćatić iz Konjica preselila je na drugi svijet na Ahiret danas u 41. godini života, potvrdili su iz Medžlisa Islamske zajednice Konjic.

Emina je supruga Osmana Ćatića, načelnika općine Konjic i donedavnog šefa Kluba SDA u Predstavničkom domu Parlamenta BiH.

Prema informacijama iz izvora bliskih porodici i prijateljima Emine Ćatić, ona je preminula od posljedica koronavirusa. Već neko vrijeme je vodila svoju najtežu životnu bitku, uz nastojanja supruga, porodice, prijatelja da joj na svaki način pomognu.

Neslužbeno, Emina se i ranije se suočavala sa stanovitim zdravstvenim problemima, a nema zvaničnih informacija koliko je to otežalo njezino zdravstveno stanje.

Čitaj još:   VIC DANA Otišo BORA SANTANA u Njemačku ko izbjeglica...

Dženaza Emini Ćatić bit će obavljena sutra poslije ikindija- namaza ispred Repovačke džamije u Konjicu, a ukop na mezarju Musala u Konjicu.

Od Emine Ćatić emotivno oprašta cijeli Konjic, brojni članovi porodice, komšije, prijatelji. Svi koji su je poznavali, imaju samo riječi hvale za ovu mladu ženu, majku, kćerku...

Izvog agencije

Nastavnica Sanja Vujović: Ne plašim se Ministarstva prosvjete, opet bih isto uradila… (foto)

Nastavnici istorije OŠ„ Lovćenski partizanski odred“sa Cetinja Sanji Vujović je Read more