IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA U BIH PUTUJE DALJE: Preselio na Ahiret prim. dr. Ibrahim Zukić, predsjednik Gradskog odbora SDA Srebrenik… (foto)

Prijatelji i poznanici opraštaju se od prim. dr. Ibrahima Zukića, predsjednik Općinskog odbora SDA Srebrenik, koji je preminuo…

SREBRENIK: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda. 14.04.2021…20: 53… TUGA U BIH PUTUJE DALJE: Preselio na Ahiret prim. dr. Ibrahim Zukić, predsjednik Gradskog odbora SDA Srebrenik… (foto)

Zastupnik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Zukić iz Srebrenika preselio je na Ahiret nakon teške i duge bolesti. Zukić je inače bio ljekar,na posljednjim lokalnim izborima bio je kandidat SDA za samog načelnika Srebrenika.

Prim. dr. Ibrahim Zukić je ujedno bio zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, kao i direktor Doma zdravlja u Srebreniku.

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović uputio je telegram saučešća povodom smrti prim. dr. Ibrahima Zukića, predsjednika Gradskog odbora SDA Srebrenik.

Vijest o smrti Ibrahima Zukića primio sam sa velikom žalošću. Ostat će u našem sjećanju i srcima kao vrhunski ljekar, te posvećen i vrijedan političar koji je dao veliki doprinos građanima Srebrenika i Stranci demokratske akcije. Molim Dragog Allaha da mu podari lijepi dženet, a njegovoj porodici sabur – navodi se u telegramu.

Čitaj još:   VIC DANA Pita žena muža i dočeka ga s nizom poruka...

Alija Tabaković, predsjednik kluba Bošnjaka u Vijeću naroda RS-a napisao je o svom prerano umrlom prijatelju Ibrahimu Zukiću…

“Bila mi je čast i zadovoljstvo sarađivati sa ovim dobrim insanom. Bio je uz nas u svaka doba dana i noći. Božjom voljom napustio nas je naš dobri dr. Ibrahim Zukić predsjednik OO SDA Srebrenik”, objavio je Alija Tabaković, predsjednik kluba Bošnjaka u Vijeću naroda RS-a.

“Allaha dž.š. molim da mu se smiluje, oprosti grijehe i podari lijepi džennet”, dodao je Tabaković.

izvor agencije

SVA TA LUDA BOSNA- UHVAĆEN”LAŽNI POP- HODŽA- NADBISKUP”!!!

Uhapšen lažni pop u Bijeljini... Isto lice se tereti da Read more

UŽAS U BANJA LUCI: NARUČIO PROSTITUTKU, DOŠLA MU KĆERKA: OTAC UPUCO…

Kako se spekuliše po banjalučkim, ali beogradskim krugovima, Vujinović je Read more

ČEDA Jovanović: Poslije 20 godina otkazao obezbjeđenje prijete mi SVAKOG dana! (foto)

ĆERKU MI TIJERALI DA PIJE DROGU, SINU ŠTAMPALI UMRLICE!!! BEOGRAD: Read more