IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ODZVONILO- nađen DNK žrtve u bunkerima na stadionu: Velja i Marko počeli da paniče u zatvoru… (foto i video)

Velja Nevolja i Marko Miljković, nisu očekivali da će ostati iza rešetaka…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 18.04.2021… 00: 53… ODZVONILO- nađen DNK žrtve u bunkerima na stadionu: Velja i Marko počeli da paniče u zatvoru… (foto i video)

U kriminalnoj grupi Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića zvanog Mesar zavladala je panika.

Oni su bili sigurni da neće biti obezbjeđeni materijalni dokazi protiv njih jer su sve temeljno “čistili” za sobom, međutim, kako prenosi “Blic”, DNK trag jedne od žrtava pronađen je na stadionu u Humskoj! 

Sada su Belivuk i Miljković to saznali počeli su da šalju prijetnje kao i poruke upozorenja iz zatvora.

Velja Nevolja i Marko Mesar navodno su do prije nekoliko dana bili ubeđeni da neće robijati. Vođe ove svirepe grupe smatrali su da neće biti pribavljeni dokazi i da će optužnice eventualno biti za otmice, a koje će, kako su mislili, takođe pasti jer nema materijalnih dokaza. Njihov moto je- “nema tijela, pa nema dijela”, pa su Belivuk i Miljković bili, grubo rečeno, opušteni i sigurni da su se izvukli.

U početku, po hapšenju, zavodili su red po zatvoru, međutim, kako su a to sve saznali da je Tužilaštvo pribavilo mnogo dokaza protiv njih, Belivukovo i Miljkovićevo uterivanje straha je splasnulo.

Čitaj još:   HOROR,PRVI PLAĆENI UBICA U SRBIJI:Dva put pogriješio i ubio troje nevinih ljudi...

Telefon sakriven u tegu i prijetnje iz zatvora

Na saznanje da ima zaštićenih svjedoka, šok je uslijedio na pronađeni DNK jedne od žrtava na stadionu. Mobilni telefon pronađen je bio prvo u tegu u Miljkovićevoj sobi je služio upravo da se preko pojedinih ljudi upute pretnje članovima grupe koji znaju šta je rađeno, ali i onima koji su na slobodi. Isto je prema saznanjima “Blica” Miljković je kontaktirao i porodicu i prijatelje.

Policija i Tužilaštvo “zatvoreni” su za iste precizne informacije šta sve od dokaza imaju, ali činjenica je, kako kažu upućeni u ovu istragu, da je isto i pribavljeno dovoljno materijala za osudu, time i robiju.

“Belivuk i Miljković su se jednostavno rečeno uplašili jer su bili sigurni da za njih neće biti rešetaka”, rekao je izvor iz istrage.

Ko je unio telefon u zatvor?

Trenutno se isputuje i ko je Marku Miljkoviću, koji je prema nekoliko izvora bio režiser svirepih ubistava, doturio telefon u zatvor. Iako je prva pomisao da je riječ o nekom od zatvorskih čuvara, istraga policiju vodi i to u drugom smijeru.

Čitaj još:   PRIBOJ: Taksista, PREGAZIO muškarca koji je ležao na putu...

Izvor MONDO

VUČIĆ : “Nismo ovo očekivali od CRNE GORE…”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Read more

Krivokapić: NISAM PODRŽAO REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI???

Zdravko Krivokapić, crnogorski premijer, poručio je kako je Rezolucija o Read more

DRAGINJA Vuksanović Stanković o Rezoluciji: OVO JE PEČAT NA ISTINU A TO JE GENOCID (video)

Draginja Vuksanović - Stanković, predsjednica Kluba SDP-a u Skupštini Crne Gore, Read more