IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Janjuš očajan: Moli majku Desanku da ga vodi kod hodže da mu skida sihire!

Majka Marka Janjuševića Janjuša Desanka dugo nije komentarisala njegovo ušešće u rijalitiju “Zadruga”, da bi se nedavno prvi put oglasila ovim povodom, a sada je otkrila da je očajna zbog njegovog odnosa sa Majom Marinković.

“Idem na Ostrog da spasem sina. Maja je njegovu kosu nosila vračari”, piše Svet, prenose drugi mediji.

Podsjetimo, nedavno je i sam Janjuš uživo rekao da ne zna šta se sa njim dešava i da ga odmah vode hodži kako bi skinuo mađiju koju je na njega bacila Maja.

– Imao sam sto žena, ovo nije normalno, ja nisam normalan. Nikad mi se ovako nešto nije desilo, ona je na mene bacila nešto, vodite me kod hodže”, vikao je Janjuš hvatajući se za glavu, dok se Maja smješkala. 

Čitaj još:   SVETLANA CENIĆ: Političari, poslanici, stranački lideri... vakcinišu se pred kamerama i da to nisu uradili tajno, dok drugi građani umiru! (foto)

– Rodila sam lijepo dijete, a eto šta uradi u tom rijalitiju. Ja ništa od svega što radi ne mogu da prihvatim. Podržavam svoju snaju i unuku. On je pogriješio. Ušao je u taj rijaliti i napravio sebi problem. Iskvariše ga te žene. Sve se lijepe za njega ko da nema nijedan drugi muškarac – kazala je nedavno, između ostalog, Desanka Janjušević za Kurir.

izvor: ekskluziva.ba

ŠOKATNO: POKUŠAJ SAMOUBISTVA U ZADRUZI?!

Učesnica Zadruge jutros je diskvalifikovana iz rijalitija, bila je u Read more

SKANDAL! Anabela ostavila maloljetnu DJECU čovjeku sa mentalnim poremećajima? (FOTO)

Isplivalo u javnost! Anabela Atijas nedavno je postala učesnica rijalitija Read more