IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREMIJEROVA ĆERKA NIJE JEDINA KOJA BI ”ZVALA SERGEJA”: Ministar je pravi šmeker, veći ljepotan i od Batistute… (foto i video)

DAKLE Naše čitateljke su poručile da ”nije ni čudo što je premijerova ćerka željela da ‘zovu Sergeja’, jer bi mnoge svetosavke voljele da baš on umijesi im slavski kolač”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, Vijesti, subota, 24.04.2021…00: 09… PREMIJEROVA ĆERKA NIJE JEDINA KOJA BI ”ZVALA SERGEJA”: Ministar je pravi šmeker, veći ljepotan i od Batistute… (foto i video)

Sin i ćerka premijera Zdravka Krivokapića nijesu jedine svetosavske ikone stila koje su doživjele neslućenu popularnost nakon što je teokratsko-diletantska vlada zajahala na leđa napaćene Crne Gore.

Portal Aktuelno već je obavio modnu evaluaciju premijerove ćerke Milene i sina Miloša koji su preko noći dobili nezvaničnu titulu ,,svetosavskih ikona stila”.

Crnogorsku i regionalnu javnost posebno je oduševio premijerov sin Miloš za kojeg se ispotavilo da je ,,prava muška ikona stila”.

Međutim, jedan član vlade ozbiljno je ugrozio status nedodirljivih ikona stila koji, istina samo za sad, suvereno drže modno sofisticirani Krivokapići.

Minisatr unutrašnjih posova Sergej Sekulović je prava šemkerčina, a to se može vidjeti iz fotografija koje su anonimne čitateljke poslale na adresu portala Aktuelno.

”Prosto smo zaljubljene u ovog čovjeka! Ovakva robusna muževnost upakovana u formu jednog ležernog muškarca koji gaji stil ‘dečko iz komšiluka’ prosto nas je oborila s nogu. A ta bujna kosa koja ležerno treperi preko ministrovih nježnih crta lica, prosto neodoljivo”, sve su to napisale čitateljke portala Aktuelno uz fotografije su proslijedile i redakciji.

One su zamolile Uredništvo portala Aktuelno da objavimo fotografije, kako su ga nazvale, ”svetosavskog Batistute”, da bi i ostale pripadnice ”ljepšeg pola” mogle da uživaju u čarima ovog zanosnog ”dečka iz komšiluka”.

Čitaj još:   NAKON SRAMOTE- MILOMIR MARIĆ SE PRAVDA:"Nisam nacionalista, IZVINJAVAM SE LOGORAŠIMA Omarske..." (foto i video)

Naše čitateljke takođe su poručile da ”nije ni čudo što je premijerova ćerka željela da ‘zovu Sergeja’, jer bi mnoge svetosavke voljele da im baš on umijesi slavski kolač”.

Čitaoci su nam takođe poslali video sa scenom iz čuvenog filma ”Kad porastem biću kengur”, koji možda najbolje predstavlja duhovno-modnu relaciju ministra Sekulovića i njegovog epigona slavnog fudbalera iz argentine Gabriela Batistute.

Portal Aktuelno će na zahtjev ogromnog broja čitalaca i ubuduće izvješatavati o modnim podvizima funkcionera i istaknutih ličnosti vezanih za novu vlast.

izvor aktuelno.me