IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAVNOGORSKI PIR NA AERODROMU U POGORICI: Liješević ogrnut zastavom Srbije…

Budvanski bokser Petar Liješević koji je već na startu Svjetskog prvenstva za mlade održnog u Poljskoj želio staviti do znanja da se stidi grba i zastave države za koju nastupa (nosio je masku sa bojama Srbije), nakon nekoliko mečeva u kojima je u ringu i za zelenim stolom dogurao do finala, dočekan je večeras na Aerodromu Golubovci uz ravnogorsku koreografiju.

Bila je to slika kakva do večeras nije viđena u nezavisnoj Crnoj Gori: zbunjeni bokser i putnici koji su izašli iz aviona, odjednom su se našli usred političkog skupa sa četničkom koreografijom. Okupljena masa, uz uvrede Nebojši Šofrancu, novinaru TVCG i pjesme o Srbiji, bili su slika sunovrata „nove“ Crne Gore, koja i na sportskom planu, svakim danom tone sve dublje.

Teško da je neki crnogorski sportista u novijoj istoriji naše države toliko “istrčao” na teren politike, kao što je to učinio mladi budvanski bokser Petar Liješević.

Čitaj još:   BEOGRADSKI POLITIČAR ZATRESAO CRNU GORU: „DRITAN ĆE BITI IZIGRAN…“

Naime, doček sa ravnogorskom ikonografijom, maska kojom je želio pokazati svoju političku pripadnost i zastava kojom su ga zaogrnuli propagatori fašističke ideologije, upotpunjena je njegovim Instagram profilom na kojem je jasno da sve vidjeno na aerodromu Golubovci nije bilo slučajno, niti je tek puki incident.

Elem, slavljenje ozloglašenih vodja velikosrpske zločinačke i asimilatorske ideje – Draže Mihailovića i Ratka Mladića, samo su dio političkog “angažmana” mladog Liješevića. Komentar je suvišan.

izvor: portalluca.me

KAKO JE NANA FATA VODILA PRAVNE BITKE SA 104 KM PENZIJE!

Kada se nana Fata Orlović 2000. godine vratila u Konjević-Polje, Read more

SIN RATNOG ZLOČINCA NAJAVIO REVIZIJU PRESUDE: Uzdaju se u jednu osobu… (foto i vodeo)

Darko Mladić, sin osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića kojem je Read more