IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MITRALJEZOM MOGLI DA PROBIJU BLIND VOZILO: Visokoštićene ličnosti na NIŠANU Velje Nevolje?! (foto)

Grupa Veljke Nevolje mogla je pojedinim komadima oružja da uništi kola u kojima se voze štićene ličnosti…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 26.04.2021…00: 29… MITRALJEZOM MOGLI DA PROBIJU BLIND VOZILO: Visokoštićene ličnosti na NIŠANU Velje Nevolje?! (foto)

Ne znamo šta je krajnji cilj klana Belivuk- Miljković, i to će istraga pokazati, ali znamo da su sposobni da izvrše ozbiljan napad na visokopozicioniranu štićenu ličnost, a u ovoj zemlji je to predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je Aleksandar Vulin komentarišući arsenal oružja pronađen u tajnoj prostoriji u štek vikendici u Ritopeku, koju je koristila grupa Velje Nevolje.

Policija je pokazala znatnu količinu oružja, koja je, nakon informacija koje su dali neki pripadnici klana, pronađena u vikendici smrti u Ritopeku, kući koja je označena mjesto likvidacija žrtava Velje Nevolje i Marka Miljkovića.

Nevjerovatan arsenal naoružanja, kao i metode kojima su, kako se sumnja, služili članovi ove grupe, od otmica, mučenja, ubistava do sakaćenja tijela, podsjećaju na metode surovih meksičkih klanova i prevazišli su kao i „rad“ zloglasnog zemunskog klana.

Čitaj još:   PRED ULAZAK U 'Zadrugu 3': Janjuš ne može da se odvoji od ĆERKE, uputio joj nikad emotivnije riječi! (foto)

– Raznovrsnost i količina naoružanja pronađenog u kući u Ritopeku, a koju su koristili pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, govore o tome da je ova grupa bila spremna za obračun s državom, a ovoliko oružja nije posedovao ni zemunski klan, od teških mitraljeza u kalibru 12,7, pa do pištolja, revolvera, prigušivača, 10 kilograma eksploziva- rekao je ministar i dodao da je meta mogao biti predsednik Vučić:

Profesor Ilija Kajtez sa Fakulteta za tu međunarodnu politiku i bezbjednost kaže da je klan imao naoružanje kao vojnička četa.

Oni su komotno mogli ravnopravno da se nose s istom i jednom policijskom i žandarmerijsoim jedinicom- izjavio je Kajtez.

Klan je, podsjetimo, razbijen početkom februara, kada su uhapšena 24 člana ove bande, koja se krila iza navijačke frakcije Principi.

Izvor Kurir.rs

VELJA NEVOLJA UPISIVAO SVE U DETALJE: Policaja čita šta mu duguju, onda šok, na spisku POZNATA IMENA… (foto)

Operativci MUP kod jednog od ljudi Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, pronašli svesku Read more

Svi poslovi kojima se bave navijači: Diluju i reketiraju… (foto i video)

Poslovi su od onih legalnih, poput obezbjeđenja klubova, ugostiteljstva generalno Read more