IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JE LI MOGUĆE DA JE Zlatan u VELIKOM problemu… (foto i video)

Čuveni Šveđanin bh. korijena, koji nosi dres Milana, je pod lupu evropske kuće fudbala dospio prije nekoliko dana kada je saopšteno da Ibrahimović ZLATAN ima finansijskog udjela u…

MILANO: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 27.04.2021…00. 39… JE LI MOGUĆE DA JE Zlatan u VELIKOM problemu… (foto i video)

Zlatan Ibrahimović se našao u velikom problemu nakon što je UEFA potvrdila da je pokrenuta istraga protiv njega zbog “finansijskog učešća u radu kladionice”.

VELIKI ZLATAN sada nosi dres Milana, je pod lupu evropske kuće nogometa dospio prije nekoliko dana je saopšteno da to i Ibrahimović ima finansijskog udjela u kladionici po imenu „Bethard“, da Etička komisija UEFA pokrenula i zvanično istragu.

ZLATAN brahimović je vlasnik dionica jedne kladionice (Bethard) koja je prijavljena na Malti, što je zabranjeno profesionalnim fudbalerima.

Etički kodeksi FIFA i UEFA propisuju da fudbaleri nikako ne smiju da imaju bilo kakav vlasnički i to udio u kladionicama ako planiraju da nastupaju u njihovim takmičenjima, a Zlatan Ibrahimović je igrajući za Švedsku i Milan prekršio oba pravila.

Čitaj još:   BEOGRADSKI PROTESTI: “Ćale, ovo je za tebe jer si umro a nije bilo respiratora” ... (foto)

“U skladu sa Članom 31(4) Disciplinskog pravilnika UEFA, a to je etički i disciplinski inspektori UEFA su zaduženi da hitno i sprovedu istragu povodom potencijalnog kršenja pravila UEFA od same strane Zlatana Ibrahimovića, koji navodno ima finansijskog udjela u kladionici“, stoji u saopštenju UEFA.

Ukoliko bi Ibrahimović bio proglašen krivim, UEFA, inače poznata kao krajnje rigorozna po tom pitanju, bi Ibrahimovića kaznila višegodišnjom suspenzijom.

izvor agencije

ŠEKI Radončić o usvajanju Rezolucije: ČIČA DRAŽA JE NAKON TITA, PORAŽEN I OD MILA…

Crnogorski parlament usvojio je sinoć Rezoluciju kojom se osuđuje genocid Read more

VUČIĆ : “Nismo ovo očekivali od CRNE GORE…”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Read more