IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KABINET MINISTARKE PROSVJETE ILI ČETNIČKI ŠTAB???

Čitali smo jutros da je glavni potpaljivač mase na dočeku mladig budvanskog boksera bio izvjesni Volođa, navodno savjetnik ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić.

Onda smo pročitali da nam za direktoricu škole u Pljevljima postavljaju ženu koja je proizvela toliko poruka mržnje prema svemu nesrpskom na društvenim mrežama da tome neka kraja.

Prosvjetu su nam okupirali četnici (o, da četnici – samodeklarisani), a Univerzitet nam vodi strategos velikosrpstva u zemlji, osnivač mizoginog, homofobnog i nacionalističkog proKremaljskog IN4S portala. I svi se prave ludi.

Eksperte spolja sad samo interesuje kineski dug i kao papagaji se bave njim površno ne ulazeći u suštinu.

Naš se civilni sektor bavi bivšom vlašću, živi još u 2019. godini, a vlasnik još uvijek najuticajnijeg medija u zemlji piše kolumne u kojima pravi političke strategije da URA i Demokrate imaju većinu (a jedni bi drugima śutra oči povadili) – Vlada insistira na temama koje dijele i kao prioritete postavlja javne politike koje samo provociraju.

Čitaj još:   PRIŠTINA: Tužilaštvo podiglo optužnice za ubistvo Olivera Ivanovića, na meti šest imena... (foto)

Ono najvažnije i najproblematičnije su dali Dritanu, koji tome nije dorastao, i ja se iskreno bojim da mu zbilja bezbjednost može biti ugrožena. Najviše od onih koji bi jedva dočekali da ga iskoriste za žrtvenog jarca u cijeloj ovoj igri pokoravanja Crne Gore.

Piše:Ljubomir Filipović

izvor: CdM-.me

VUČIĆ : “Nismo ovo očekivali od CRNE GORE…”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Read more

DRAGINJA Vuksanović Stanković o Rezoluciji: OVO JE PEČAT NA ISTINU A TO JE GENOCID (video)

Draginja Vuksanović - Stanković, predsjednica Kluba SDP-a u Skupštini Crne Gore, Read more