IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dodik ponizio ministra Spajića: Doček bez velikih zastava Crne Gore i BiH… (foto)

BANJA LUKA: Regija, vijesti, četvrtak, 29.04.2021…19. 59… Dodik ponizio ministra Spajića: Doček bez velikih zastava Crne Gore i BiH… (foto)

Nema kraja poniženjima koje ova Vlada priređuje građanima Crne Gore, objavio je na Twitteru potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović.

On je kritikovao činjenicu da tokom susreta crnogorskih ministara sa predsjedavajućim Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom i predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović shodno protokolu, domaćin nije istakao zastavu Crne Gore.

– Evo koliko domaćin poštuje goste iz Crne Gore, nije našao za shodno da primijeni protokol i da istakne zastavu zemlje iz koje su u zvaničnu posjetu došli dvojica ministara – napisao je Rabrenović.

Čitaj još:   "Moj otac je skrenuo s puta": Otkrio do sada nepoznate detalje o Osmanu! (foto i vido)

Na fotografijama koje je objavio Rabrenović vidi se zastavica Crne Gore na stolu, ali iza domaćina i gostiju nije se nalazila velika državna zastava Crne Gore, kao ni državna zastava BiH, već isključivo zastave bh. entiteta Republika Srpska.

Dodik praksu, da u svojstvu jednog od tri člana kolektivnog šefa države, nikada goste ne dočekuje uz zastavu BiH, provodi od početka mandata.

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović u Vladi Crne Gore, nakon završene posjete Hrvatskoj, jučer su boravili u Banjoj Luci.

izvor Antena M.me

AMERIKANAC UHAPŠEN U RUSIJI: Traži Bajdenovu pomoć… (foto)

Porodica Amerikanca zatvorenog u Rusiji na osnovu i to sporne Read more

MARINIKA Tepić odgovorila VUČIĆU: Jasno je da se češe gdje ga svrbi… (foto i video)

Marinika Tepić reagovala je nakon što je Aleksandar Vućić pomenuo Read more