IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIJEPOLJE: Tinejdžerka rodila bebu u kući, pa je BACILA U KONTEJNER, kad su je našli već je bilo KASNO

Policija iz Prijepolja danas se “digla na noge” i krenula u potragu za bebom nakon što se majka prethodno javilla lekarima i požalila na ginekološke probleme. Nažalost, za bebu je bilo kasno. Pronađena je kontejneru za smeće, a kada su je doneli u bolnicu lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Mlađa Prijepoljka, prema nezvaničnim saznanjima tinejdžerka, koja se nedugo pre toga porodila najverovatnije kući, danas se u pratnji svoje majke javila ginekolozima prijepoljske bolnice žaleći se na tegobe. Lekarima je odmah bilo jasno da se porodila. Na pitanje gde joj je novorođenče odgovarala je nedorečeno, i nije želela da prizna da se porodila. Odmah je alarmirana policija.

– U bolnici je rekla da se porodila kod kuće i kad su je pitali gde je beba, ona je odgovorila da ju je ostavila u komšiliku. To je bilo sumnjivo i policija je krenula u potragu za bebom, koja potom nije bila na adresi koju je rekla žena u bolnici. Nakon pretrage terena, pronađena je u kontejneru ispred kuće A. M. – rekao je jedan od očevidaca za RINU.

Čitaj još:   DARKO, U NEIZDRŽIVIM BOLOVIMA: Otac Milan, progovorio o KOKAINSKOJ KRIZI, PSIHIČKOM stanju i DUGOVIMA...

Potraga za bebom počela je iz Novovaroške ulice u naselju Hašimbegovića polje gde porodilja i živi. Nedugo zatim policajci su bebu pronašli u jednom kontejneru i nadajući se da je još živa prevezli je odmah u bolnicu. Lekarima ništa nije preostalo nego da konstatuju smrt.

– Scena je bila užasna, beba je bez znakova života izvađena iz kontejnera. Nazirali su se glava i noge, nakon toga su je zamotali u čaršaf i odneli, pretpostavljam u bolnicu – izjavio je očevidac.

izvor: prijepoljeinfo

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NOVOM PAZARU

Jutros negdje oko 10h u ulici Save Kovačevića došlo je Read more