IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vladino vozilo učestvovalo u sudaru: Zamjenik generalnog sekretara u Vladi izazvao udes, odbio alko test… (foto i video)

Zamjenik generalnog sekretara u Vladi Crne Gore izazvao je udes u Podgorici, nakon što je prošao kroz crveno semaforsko svjetlo…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 04.05… 00. 19… Vladino vozilo učestvovalo u sudaru: Zamjenik generalnog sekretara u Vladi izazvao udes, odbio alko test… (foto)

Zamjenik generalnog sekretara u Vladi Crne Gore Nikola Kandić izazvao je udes u Podgorici, nakon što je prošao kroz crveno semaforsko svjetlo, saznaje portal Analitika. U toj nezgodi, kako su rekli u Upravi policije, lakše su povrijeđene dvije osobe.

Navodno, je odbio alkotest, a nakon toga i testiranje krvi, da bi na kraju pozvao drugu osobu da preuzme odgovornost za udes.

Ta osoba, kako objašnjava izvor Analitike, treba da kaže da je upravljala motornim vozilom, kako bi kao zamjenik generalnog sekretara u Vladi “izbjegao skandal”.

Kako je naveo isti izvor, Kandić je upravljao vozilom pod dejstvom narkotika i alkohola.

Čitaj još:   BRAVO STIPE MESIĆ DEMANTIRAO GLASINE DA JE TEŠKO BOLESTAN: "Hvala Bogu, nalazi su dobri"!

“Koja je kazna kad, prođes krozcrvenoi izazoveš udes službenim autom upaljenih rotacija”, pitanje je koje postavljaju korisnici društvenih mreža koji su objavili fotografije automobila koji su učestvovali u udesu.

Policija i tužilaštvo utvrđuju ko je odgovoran za ovu nezgodu.

“Utvrđuju se okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nezgode i ko je upravljao vozilom”, kazali su u Upravi policije.

izvor Kodex.me

MILO Đukanović: Crna Gora i Kosovo dijele želju za dobrosusjedstvom… (foto)

Crna Gora i Kosovo dijele želju za dobrosusjedstvom, stabilnošću regiona Read more

Nastavnica Sanja Vujović: Ne plašim se Ministarstva prosvjete, opet bih isto uradila… (foto)

Nastavnici istorije OŠ„ Lovćenski partizanski odred“sa Cetinja Sanji Vujović je Read more