IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 6. maj 2021. godine

Blizanci se “sapliću” na sitnicama, pred Rakom su nove opcije za posao, Ribe imaju dosta obaveza.

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 06.05.2021… 21. 19… Dnevni horoskop za 6. maj 2021. godine…

Na vama je da, za početak, vidite ko su ti ljudi, pa kada konačno otkrijete koji su to faktori usporavanja vašeg napredovanja, onda se sa sa njima i obračunate a sve u narednim sugestijama našeg astrologa… 

Ovan

Vrijeme je da razmislite o promjenama na poslu. Nemate dovoljno energije, ali neka bliska osoba može da vas motiviše. Potrudite se da date sve od sebe da odradite obaveze temeljno.

Bik

Nije vam lako da donesete neke važne odluke. Razmišljate šta je stvarno dobro za vas. Možete da budete prilično opušteni popodne i dajte sebi malo više oduška, da ne biste bili pod stresom.

Blizanci

Nesigurni ste previše zbog posla. Ipak, pazite na sitnice. Ne dozvolite da vam neko zamjeri kako ste sve uradili na poslu.

Rak

Moguće su zanimljive opcije za novi posao. Razmislite koje prilike možete da iskoristite. Budite uporni i odgovorni.

Lav

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Ipak, biće vam bitnije da se posvetite partneru. Moguć je kontakt sa osobom koja vam se dopada.

Čitaj još:   Večeras sa akšamskim ezanom nastupa mubarek Lejletu-r-regaib noć želja, nade i... (foto)

Djevica

Na poslu možete da pokažete svoje potencijale. Komunikacija sa kolegama je odlična. Napredak na poslu je siguran.

Vaga

Napeti ste i nije vam lako da dođete do dogovora sa partnerom. Potrudite se da se usredsredite na prioritete. Jačajte imunitet, unosite vitamine.

Škorpija

Neki ljudi mogu da vam budu od pomoći u vezi sa privatnim problemima, a partner je naravno uvijek tu. Ukoliko ste slobodni, skloni ste flertu. 

Strijelac

Danas ste veoma osjetljivi na kritiku. Ne obraćajte pažnju na druge ljude, nego slušajte svoj osjećaj i radite kako mislite da je najbolje za vas. Provedite više vremena sa porodicom.

Jarac

Komunikativniji ste nego inače. Potrudite se da se usredsredite na obaveze koje stalno ostavljate za neki drugi put, bolje je da budete odgovorni. Moguć je kraći put.

Vodolija

Priliv novca je očekivan. Bićete zadovoljni na kraju dana. Budite umjereni u trošenju novca.

Ribe

Potrudite se da budete temeljni na poslu. Imate dosta obaveza, ali stižete sve. Moguć problem sa pritiskom.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa posjetite regionalni portal iBalkan.net i našeg astrologa SULEYMANA SERBESA

Čitaj još:   TEK SE SPREMA HAOS: Raja, ne vraćam se ja u "Parove", Ljubi Kadra... (foto)

http://ibalkan.net