IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJAK Životno ugrožen: Kolabrirao na vakcinalnom punktu…(foto)

“Pacijent iz Pljevalja star 50 godina, koji je nakon pada na vakcinalnom punktu, dobio tešku povredu glave je operisan i za sada je životno ugrožen”, naveli su iz Kliničkog centra Crne Gore…

PLJEVLJA- PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 05.05.2021 …11. 49… PLJEVLJAK Životno ugrožen: Kolabrirao na vakcinalnom punktu…(foto)

Pljevljak je nakon kolabriranja na vakcinalnom punktu hitno upućen u Klinički centar Crne Gore.

“Odmah po prijemu je operisan i za sada je životno ugrožen. Ova teška povreda glave se ni na koji način ne povezuje sa vakcinacijom”, istakli su iz Kliničkog centra Crne Gore.

PV portal prenio je da je danas prilikom izlaska iz Doma vojske, nakon što je primio vakcinu, jedan Pljevljak  pao i tom prilikom došlo je do ozbiljne povrede glave.

Prema informacijama PV portala čovjek koji je povrijeđen kolabrirao i uzrok toga nije vakcina, a tačan razlog zbog čega je pao i zbog čega je došlo do kolabriranja, biće utvrđen nakon detaljnih pregleda u Kliničkom centru Crne Gore

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 25. avgust 2020. godine...

Kako smo saznali Pljevljaci su se i danas u velikom broju odazvali pozivu za masovnu vakcinaciju, danas je preko 300 stanovnika opštine Pljevlja tokom današnjeg dana primilo je prvi dozi kineske Sinofarm vakcine. Podsjetimo juče je preko 600 Pljevljaka primilo prvu dozu Sinofarm vakcine, što znači da do će, najvjerovatnije, do kraja dana oko 1 000 Pljevljaka primiti prvu dozu sinofarm vakcine.

Ranije je više od 2.500 stanovnika opštine Pljevlja primilo vakcinu, pa ako se nastavi sa masovnim odzivom, što je za očekivati, do kraja sedmice moglo bi se desti da oko 5 000 Pljevljaka uđe u proces vakcinacije, a od toga oko 2 000 je već okončalo kompletan proces vakcinacije.

izvor agencije

MILO Đukanović o Joanikiju i Rakoviću: BESPOSLEN POP I GOVEDA KRSTI (video)

To što je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije nedavno kazao kako je puno toga Read more