IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ NAJAVIO HAPŠENJA U FUDBALU: Mafijaška BANDA, sve ćemo da ih pohapsimo! (foto i video)

To je mafijaška BANDA, sve ćemo da ih pohapsimo!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Sport, vijesti, srijeda, 05.05.2021…10 49… VUČIĆ NAJAVIO HAPŠENJA U FUDBALU: Mafijaška BANDA, sve ćemo da ih pohapsimo! (foto i video)

“Sad vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala- SVE ĆEMO DA IH HAPSIMO!” Vučić: Kako ih nije sramota! Ceo svet se smeje zbog penala koje im sviraju!

“Mnogo sam tužan kako izgleda kraj fudbalskog prvenstva”, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Pinku u srijedu ujutru.

Nakon niza vijesti o skidanju utakmica sa kladioničarskih lista, o dojavama UEFA i kontrolama Saveza o potencijalno sumnjivim ishodima, pa i konkretnih kazni FSS, Vučić je najavio hapšenja.

I sad vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja vam pušta da se svi smeju penalima koji se sviraju, cela Evropa i ceo svet. Sve ćemo da ih hapsimo. To je sve što imam da kažem“.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je ironično dodao da neki timovi u završnici zaigrali kao Pari Sen Žermen ili Mančester siti!

Čitaj još:   Abazović- NE ISKLJUČUJEM eventualnu saradnju s Đukanovićem...

“I ne zanima me koji funkcioner im pomaže i sa kog mesta. I neka sve pogledaju kako će da nam izgleda fudbalsko prvenstvo sledeće sezone i da li će da se igra ‘tri na tri’ i da li će da se igra tako da nam neki timovi liče na PSŽ i Mančester siti”, dodao je Vučić.

On je naglasio da bi njegove riječi trebalo svi da shvate ozbiljno.

“Ne samo što će VAR doći sledeće godine u Srbiju, već ću vas podsetiti da me mnogi nisu ozbiljno razumeli kada sam isto govorio i za hapšenje Belivuka i na kolegijumu BIA i MUP-a. Razumeli su me Vulin i Gašić, drugi očigledno nisu”.

izvor agencije

RANKO Đonović: Vučić bi kao srpski sultan, sa “pašama” Vulinom i Dačićem da uvodi pravila po Crnoj Gori… (foto)

Nije tajna kako srpska vlast apsolutno kontroliše srpskog patrijarha kojega Read more

Čitaj još:   POTPISAN KOALICIONI SPORAZUM O NOVOJ VLADI CRNE GORE: Nećete vjerovati šta je sve rekao DRITAN… (foto)
MILO Đukanović o Joanikiju i Rakoviću: BESPOSLEN POP I GOVEDA KRSTI (video)

To što je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije nedavno kazao kako je puno toga Read more