IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REKAO DA ĆE SE VRATITI U METALNOM KOVČEGU I OBISTINILO SE: Feđa sina nije vidio 9 godina, a onda je umro! (foto i video)

Proslavljeni glumac nas je napustio u 73. godini nakon duge i teške bolesti…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 06.05.2021…00. 29…  REKAO DA ĆE SE VRATITI U METALNOM KOVČEGU I OBISTINILO SE: Feđa sina nije vidio 9 godina, a onda je umro! (foto i video)

GREŠAN SAM PREMA BIVŠOJ ŽENI I DJETETU: Za Feđu je prvi brak bio velika greška zbog koje se GORKO KAJAO!

Glumac Feđa Stojanović preminuo je u Beogradu 73. godini nakon teške bolesti.

Njegov život obilježila je velika porodična tragedija kada je izgubio i to sina Uroša, a malo ko zna da je Feđa iza sebe ima dva braka. U prvi brak ušao je veoma mlad, sa samo 25 godina, zbog čega je često isticao da se kaje zbog toga.

Feđa Stojanović se 2017. susreo sa najvećom životnom tragedijom- izgubio je sina Uroša, koji je preminuo iznenada u 44. godini u Americi.

Feđa Stojanović je nekoliko mjeseci nakon tragedije smogao snage da progovori o gubitku.

“Užasno mi je teško i osećam se strašno što baš ništa u životu nije hteo da me posluša. Možda sam previše pristajao na kompromise u životu, a on nije. Tu je možda pokleknuo. Mnogo je verovao ljudima, pogotovo onima iz svoje branše. I mislim da je tu pogrešio”, iskren je bio glumac svojevremeno.

“Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega, bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke i to veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života”, govorio je glumac.

Čitaj još:   CRNA GORA U SVIREPOM STISKU KORONE: Na prvom je mjestu u Evropi po broju zaraženih...

Koliko je njegov sin bio specifičan, govori nekoliko činjenica i čudnih detalja . Oženio se u Americi, ali nikoga nije obavestio o tome.

“Poslednjih godina smo kontaktirali isključivo mejlom jer je zabranio da mu telefoniram i to samo zato što sam ga, po njegovom mišljenju, gnjavio. Devet godina nije dolazio u Srbiju jer se posle filma “Čarlston za Ognjenku” očigledno razočaorao u neke ljude. On je ovde imao i to fantastične prijatelje se potvrdilo i na komemoraciji u Jugoslovenskoj kinoteci, ali bilo je i ljudi koji ga nusu voleli. Kada je krenuo u Ameriku rekao je da u Srbiju može da se vrati samo u metalnom kovčegu. Tako je nažalost, to se i obistinilo”, pričao je Feđa.

izvor MONDO.me

Čitaj još:   DANAS, NIKUDA BEZ KIŠOBRANA: Evo, kada i koliko padati...
ŠEKI Radončić o usvajanju Rezolucije: ČIČA DRAŽA JE NAKON TITA, PORAŽEN I OD MILA…

Crnogorski parlament usvojio je sinoć Rezoluciju kojom se osuđuje genocid Read more

ERDOĞAN: NE DOZVOLITI NACIONALIZAM U DISTRIBUCIJI VAKCINA

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je kako međunarodna Read more

VUČIĆ : “Nismo ovo očekivali od CRNE GORE…”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Read more