IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOKANTNA ISPOVIJEST- EPILOG STRAVIČNIH SCENA IZ JAJCA: Mirela Omerović, majka pretučene djevojčice… (foto i video)

Napadnutoj djevojčici je, kada se snimak pojavio na internetu, pozlilo i roditelji su je odveli u Hitnu…

JAJCE: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 10.05.2021… 00.38…  ŠOKANTNA ISPOVIJEST- EPILOG STRAVIČNIH SCENA IZ JAJCA: Mirela Omerović, majka pretučene djevojčice… (foto i video)

Mirela Omerović, majka pretučene djevojčice iz Jajca u šokantnoj ispovijesti za portal “Avaza” otkrila je kroz kakvu agoniju prolazi njena kćerka ali i kompletna porodica.

Nakon što se pojavio snimak stravičnog vršnjačkog nasilja koje se prije nekoliko dana dogodilo u dvorištu Osnovne škole u Jajcu, otac pretučene djevojčice odveo je danas kćerku u Hitnu jer joj je naglo pozlilo.

Porodica je o tome obavijestila prijatelje na društvenoj mreži Facebook .

– Kćerku jako je boli glava, a u supruga je u teškom stanju. Ne mogu svima odgovoriti ovako ću napisati. Hvala vam prijatelji što zovete i pitate nadam se da razumijete da ne mogu svima odgovoriti pa valjda će biti pravde i za prvi slučaj i drugi ovaj put nema stajanja ni oprosta. Hvala svima na razumjevanju, oglasio se otac napadnute djevojčice.

Preko iste prijateljice, roditelji su obavijestili, da se događaj desio prije nekoliko dana. Djevojčica je roditeljima kazala da je postila i da se nije mogla odbraniti.

– Nije nam odmah smjela reći šta se dešavalo jer su joj zaprijetili ako kaže prije snimka da će joj izbiti slezenu, naveli su roditelji, prenosi Crna hronika. 

Čitaj još:   ISTANBUL: Kapiten Bešiktaša želi igrati za Kosovo, mijenja državljanstvo i nije jedini...

Roditeljima su poznate djevojčice koje su njihovoj kćerki držale noge kao i treća koja ju je tukla. Brat djevojčice koja je udarala njihovu kćerku, nagovarao je sestru da jače udara, a drugu djevojčicu da je pljuje, dok je treća sve snimala udaljena od njih 20 metara.

– Mojoj djevojčici niko nije pomogao. Isto se desilo i mom sinu prije godinu kada je brat od djevojčica koja je tukla moju kćerku zvao „Žutog“ koji ga je pretukao i povrijedio mu slezenu, napisala je majka.

Dodala je da od tada ista djeca konstantno provociraju njenu kćerku koja je kući danima dolazila uplakana.

– Dijete je dolazilo kući pješke, nije smjelo autobusom. Razrednoj sam se obraćala i policiji, a sad su mi napali dijete, napisali su na profilu svoje prijateljice.

Iste curice, naveli su, piju alkohol i nude njihovoj kćerki cigarete i u sok joj sipaju alkohol. Majka navodi da je kćerki branila da se druži s njima, a sada su te djevojčice njoj smjestile da ona to radi.

Fikret Čančar, direktor škole u Jajcu koju pohađa pretučena učenica: Sve smo prijavili policiji

Imali smo saznanja da negdje tamo kruži snimak, da tu ima nešto i mi smo reagovali po tim saznanjima, provjerili i utvrdili da jeste, kazao je Čančar

Čitaj još:   SARAJEVO: Razbojnici na motoru, opljačkali zlataru na Baščaršiji...

izvor Avaz.ba

MILO Đukanović o Joanikiju i Rakoviću: BESPOSLEN POP I GOVEDA KRSTI (video)

To što je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije nedavno kazao kako je puno toga Read more