IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KENAN Strujić- Harbić: Bolna je činjenica da se nasilje u Al- Qudsu dešava baš u ramazanu… (foto i video)

Bošnjačka stranka najoštrije osuđuje posljednja dešavanja u Al- Qudsu (Jerusalemu) i nasilje izraelske policije nad Palestincima, saopštila je Kenana Strujić- Harbić, poslanica ove partije u Skupštini Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 12.05.2021…00.24…  KENAN Strujić- Harbić: Bolna je činjenica da se nasilje u Al- Qudsu dešava baš u ramazanu… (foto i video)

Bošnjačka stranka najoštrije osuđuje posljednja dešavanja u Al-Qudsu (Jerusalemu) i nasilje izraelske policije nad Palestincima, saopštila je Kenana Strujić-Harbić, poslanica ove partije u Skupštini Crne Gore, javlja Anadolu Agency (AA).

Ona je u izjavi za AA kazala da “je bolna činjenica zašto se neke stvari dešavaju baš u mjesecu ramazanu, svetom muslimanom mjesecu i u gradu koji je svetilište za muslimane, kršćane i Jevreje“.

“Bolna je i činjenica zašto međunarodna zajednica žmuri pred svim događajima koji su se ovih dana desili u Jerusalemu, na prolijevanje krvi djece i svih nevinih osoba koji su samo došli da se mole u džamiji“, kazala je Strujić-Harbić.

Čitaj još:   UŽAS- NAŠLI IM DVA PIŠTOLJA: Policija o hapšenju Bube Corellija i Omara...(foto i video)

Na pitanje da li može doći do nekog dugoročnog rješenja, ona podsjeća da posljednjih godina “imamo na sceni sistemsko etničko čišćenje palestinskog naroda i projekat deložacije porodica iz svojih domova”.

“Iskreno se nadam da može doći do nekog pomirenja u narednom periodu, a da li je Izrael kao institucija spreman da ide u tom pravcu, mislim da ne“, kazala je poslanica Bošnjačke stranke.

Izvor agencije

RANKO Đonović: Vučić bi kao srpski sultan, sa “pašama” Vulinom i Dačićem da uvodi pravila po Crnoj Gori… (foto)

Nije tajna kako srpska vlast apsolutno kontroliše srpskog patrijarha kojega Read more

Čitaj još:   NOVI PAZAR GNUSAN ČIN: Policajac, u haremu Sinan- begove džamije vršio nuždu, danas suspedovan... (foto)