IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Voditeljka emisije”Dok anđeli spavaju” koja je uzburkala javnost, se oglasila… (foto)

SLALA SAM DJECU U MIKINU ŠKOLU, I OPET BIH TO URADILA…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 12.05.2021…00.54…  Voditeljka emisije”Dok anđeli spavaju” koja je uzburkala javnost, se oglasila… (foto)

Marina Rajević Savić najpre snimila intervju sa Mikinom ženom, a sada za domaće medije rekla- “opet bih poslala unuke kod njega”...

Emisija “Dok anđeli spavaju” Marine Rajević Savić, u kojoj je gošća bila supruga Mike Aleksića, Biljana Mašić, izazvala je veoma burne reakcije javnosti.

Supruga vlasnika škole glume, optuženog za pet krivičnih djela a sve to nedozvoljenih polnih radnji na štetu sedam djevojaka, iznijela njegovu odbranu a u emisiji su se pojavili i drugi sagovornici koji su ponavljali da je Mika nevin. Marina se sada oglasila i rekla da iskreno vjeruje da je Aleksić, koji se otkad su odjeknule optužbe nalazi u pritvoru, nevin.

“Sud treba da kaže da li je kriv ili nevin, a ne mediji. Emisiju sam željela da napravim kako bi mogla da se čuje i druga strana priče. Iskreno i duboko vjerujem da je Mika nevin, i smatram da je ovo velika medijska hajka na njega. Uništeni su mu karijera, život i zdravlje”, rekla je ona.

“Imam hiljadu prijatelja koji su istog stava kao i ja”, rekla je ona i dodala da je potomke slala u Mikin studio, i da bi opet to učinio.

“Unuka mi je išla u Aleksićev dramski studio, da ga puste iz zatvora, opet bih je poslala. I nju i ostalu unučad. Ja tom čoveku verujem”, rekla je ona.

Advokat oštećenih devojaka, među kojima su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, rekao je ranije da je istupanje Mašićeve u javnost “smišljen trenutak”.

Čitaj još:   OSTALA JE PRAZNINA U BIH: Obavljena dženaza mladom atletskom šampionu Osmanu Junuzoviću... (foto i video)

“Mislim da je sve pitanje tajminga, neko je procenio da bi u javnosti trebalo da se kreira kontraatmosfera”, rekao je Jugoslav Tintor.

ŠTA JE SVE REČENO U EMISIJI?

Biljana Mašić indirektno je okrivila roditelje djece za optužbe protiv svog supruga.

“Pokušaću da razumem gnev javnosti i roditelja zato što je tražio da se na šest mjeseci ode kod zubara, da se nose proteze, da se ispravljaju ravni tabani, da se ne razvijaju kao kod primata prsti na igricama i na telefonima, već da se rade sklekovi, da se trči, o čitanju da ne govorim. Nevkerovatno sa koliko se lenjosti i mrzovolje suočite čak i kod tih roditelja za neke najnormalnije stvari koje bi sami trebali da iniciraju. Izgleda da im Mika ipak jeste potreban za to, a izgleda da je to neprihvatljivo velikim novinarskim perima koja su se oštrila”, rekla je Biljana Mašić.

U emisiji su gostovali i glumci Vuk Kostić, Goran Sultanović… Stali su u Mikinu odbranu.

“Kad jednog dana odem Bogu na istinu i kada me tamo pitaju što nisam rekao svoju istinu, da je Mika bio dobar i da je bio spreman da pomogne svakome, šta treba da kažem? Te dkevojke ne poznajem i nikad ništa, ni slično, ni u insinuacijama nisam čuo ni od koga, za sve ove godine, a nas momke je vaspitavao da imamo puno poštovanja prema curama”, rekao je Kostić.

Čitaj još:   Zašto su FAHRO i SBB završili na aparatima!!!

Sultanović je kazao da ne vijeruje u optužbe jer bi “za 50 godina muških razgovora sigurno čuo bar nešto”.

“Ne mogu da vijerujem, za tih 50 godina druženja otkrio bi bilo kakav detalj u muškim razgovorima, svakodnevnim. Obadvije ruke bih stavio da to nije tačno”, rekao je Sultanović.

Dešavanja u regionu i u školi glume “Slatko srce” preati za regionalni portal iBalkan.net ADNA Bojadžić

Izvor MONDO.rs

MILO Đukanović o Joanikiju i Rakoviću: BESPOSLEN POP I GOVEDA KRSTI (video)

To što je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije nedavno kazao kako je puno toga Read more