IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U BANJA LUCI: NARUČIO PROSTITUTKU, DOŠLA MU KĆERKA: OTAC UPUCO…

Kako se spekuliše po banjalučkim, ali beogradskim krugovima, Vujinović je oduzeo život tako što je pucao sebi u glavu jer nije mogao da podnese to što mu se nasljednica bavi najstarijim zanatom.

“Nakon što je naša redakcija saznala za ovu tragediju koja se pre desetak godina desila jednoj od najpoznatijih Plejboj zečica, kontaktirali smo sa njom i objasnili joj detalje u koje je upućena naša redakcija. Međutim, ona nije željela da govori o nesreći roditelja”, piše Kurir. 

– Nemam komentar – poručila je Božana, inače i bivša djevojka Ace Lukasa.

Iako je njen otac pravu istinu odnio u grob, dvije su verzije tog događaja. Prema riječima njenih koleginica iz posla, Božo je zapravo bio taj kome su prijatelji na zabavu doveli djevojke za provod, a među kojima je bila i njegova nasljednica. Kada ju je ugledao na vratima, bio je šokiran, jer nije očekivao da će mu kćerka doći u postelju. Tu noć ju je otjerao kući, a ubrzo je izvršio samoub.stvo. S druge strane, govori se da ju je upravo otac zatekao na šipci u jednom lokalu u Banjaluci gdje je i počela svoju karijeru.

Tada su mu prijatelji rekli da mu je kćerka animir dama u javnoj kući, te je on sa pištoljem u ruci došao i uvjerio se u to. Surovu istinu nije mogao da podnese i pred svima je izvršio samoubistvo. O tome je tada brujala cijela Bosna. Porodična tragedija je Božaninu porodicu zavila u crno. Ona je godinama sebe krivila za nesreću i smrt roditelja, ali je nastavila da se bavi tim poslom.

Čitaj još:   BEOGRAD: Munje paraju NEBO,NEVIĐENO NEVRIJEME (foto)

Podsjetimo, Vujinovićeva je nekoliko puta hapšena zbog organizovane pros..tucije. Plejbojeva zečica je zajedno sa prijateljicom Aleksandrom Moračom uhapšena 2019. godine u Crnoj Gori u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog pros..tucije. Devojke su tada, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile s klijentima iz Turske.

Tri godine prije je završila iza rešetaka zajedno sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne pros..tucije. Tada je njeno ime, zajedno sa još nekoliko njih, pronađeno u dokumentaciji najpoznatijeg estradnog m.kroa.

Njen život je bio buran, pa je 2016. doživjela i fizički napad, kada je zajedno sa prijateljem napadnuta na Dorćolu. Tada su joj izbijena tri zuba. Leglo elitne pros..tucije koju je organizovao Mihajlo Maksimović bilo je u jednom luksuznom hotelu u Beogradu. Među djevojkama koje su sklopile posao sa bogatim Arapinom bila je i Plejbojeva zečica Božana. Jedno vrijeme je bila i djevojka Ace Lukasa, ali ta romansa nije potrajala.

Čitaj još:   LJUDI PADALI PO ULICAMA, LJEKARI U ČUDU: U Hitnu pomoć stižu povređeni, niko ne pamti, toliki broj intervencija...

izvor: ekskluziva.ba

OVO JE CJENOVNIK Tijane Ajfon: Uhodana šema- FIKSNA TARIFA!!!

Tijana Ajfon koja je uhapšena u akciji policije za podvođenje Read more

PLAĆAJU 400 EURA NA SAT, OGLAS, ŠOK ZA REGIJU…

Nude stalan posao za poslovnu pratnju... (foto) BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Read more

Djevojke odlaze na jednu noć na Kosovo, idu navodno u provod…

Djevojke iz centralne Srbije odlaze na jednu noć na Kosovo Read more