IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oštra polemika u Skupštini: DRAGINAJA VUKSANOVIĆ– STANKOVIĆ: Sveta nam je Crna Gora; BRATIĆ: Ništa vam nije sveto… (foto i video)

Oštro reagovala poslanica SDP- a Draginja Vuksanović Stanković i tražila od potpredsjednika Skupštine Strahinje Bulajića da reaguje…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 31.05. 2021…15. 19… Oštra polemika u Skupštini: DRAGINAJA VUKSANOVIĆ– STANKOVIĆ: Sveta nam je Crna Gora; BRATIĆ: Ništa vam nije sveto… (foto i video)

Ministarka prosvjete, nauke, kulture je u Parlamentu, komentarišući najavljene smjene direktora obrazovnih ustanova, između ostalog rekla kako opozciji ništa nije sveto.

Na to je oštro reagovala poslanica SDP- a Draginja Vuksanović Stanković i tražila od potpredsjednika Skupštine Strahinje Bulajića da reaguje.

“Vi ste dužni da prekinete, ona je izjavila da nam ništa nije sveto. Za nas je sveta država Crna Gora, a neka nam ministarka odgovori član koje partije je bila kad je dobila državljanstvo Crne Gore, član koje partije, ministarko?, pitala je Vuksanović Stanković.

Reagovala je i poslanica Ure Božena Jelušić.

Čitaj još:   Napetost u Njemačkoj: Za 24 časa skočio broj zaraženih, veliki strah... (foto)

“Formulacija da nekome ništa nije sveto je jako uvredljiva”, poručila je ona.

Izvor Stabdard.co.me

MEDIJI POD KONTROLOM VUČIĆA RIGAJU VATRU: “Gori i od ustaša- Đukanović, Krivokapić i Bečić optužili Srbe za genocid”! (foto i video)

Vodeći tabloid u Srbiji, Informer, blizak predsjedniku Aleksandru Vučiću, piše Read more

Čitaj još:   DŽEJLA,DEVET MJESECI SE BORILA DA POJBEDI, Dobila lukseuzni auto, šta mislite kome ga je poklonila...