IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NE PREDAJE SE TEK TAKO LAKO: Leposavić čestitao i Joanikiju i Metodiju… (foto i video)

Vladimir Leposavić uputio čestitke Joanikiju i Metodiju…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti…petak, 04.06.2021…00. 59… NE PREDAJE SE TEK TAKO LAKO: Leposavić čestitao i Joanikiju i Metodiju… (foto i video)

Ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimir Leposavić uputio je čestitku novoizabranom Mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i novoizabranom Episkopu budimljansko-nikšićkom Metodiju.

U vremenu iskušenja i krupnih izazova za osnovne ljudske vrijednosti, neka Vaša sveta služba na čelu ovih drevnih eparhija redom te Srpske Pravoslavne Crkve upravljanje vjerskim poslovima, bude, kao do sada, na radost vjernika i na korist svih građana Crne Gore“, kazao je Leposavić.

Naveo je da je uvjeren da prava Srpske Pravoslavne Crkve i ravnopravnost svih vjerskih zajednica u Crnoj Gori više nikada neće biti ugrožena.

„Siguran sam i da će Srpska Pravoslavna Crkva u Crnoj Gori, vođena, pored ostalih, snagom ličnosti kakve su Vaše, biti još snažniji stožer građenja toliko dugo čekanih odnosa tolerancije, mira i međusobnog uvažavanja i svih onih vrijednosti koje njeguje Crkva, a koje su svakom građaninu Crne Gore, bez obzira na vjersku ili drugu pripadnost, prijeko potrebne“, navodi se u čestitki Leposavića.

Čitaj još:   ANKARA Turska će brzo nadvladati talas promjena na deviznom tržištu...

izvor portal luca.me

MEDIJI POD KONTROLOM VUČIĆA RIGAJU VATRU: “Gori i od ustaša- Đukanović, Krivokapić i Bečić optužili Srbe za genocid”! (foto i video)

Vodeći tabloid u Srbiji, Informer, blizak predsjedniku Aleksandru Vučiću, piše Read more

Čitaj još:   BIJELO POLJE- ČUVAR TRADICIJE: Dan Evrope i pobjede nad fašizmom... (foto i video)