IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ODJEKNULO KAO BOMBA: Uhapšeni mladi prvoborac naprednjaka i predsjednik opštine usprotivio se Vučiću, Šapiću ili Vesiću…(foto i video)

Odjeknula vijest “kao bomba” da je uhapšen predsjednik opštine Palilula i nekadašnji predsjednik omladine i šef odborničke grupe u gradu Beogradu SNS Aleksandar Jovičić, zbog navodne trgovine uticajem na osnovu koje, kako se navodi, je protivpravno prisvojio gotovo 30 miliona…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti…petak,04.06…11. 49… ODJEKNULO KAO BOMBA: Uhapšeni mladi prvoborac naprednjaka i predsjednik opštine usprotivio se Vučiću, Šapiću ili Vesiću…(foto i video)

Mnogi pitaju zašto baš Jovičić, nije kao da samo on iz redova naprednjaka učestvuje u mutnim radnjama. Odgovor se krije u tome što se pomenuti oštro suprotstavio Aleksandru Vučiću na sjednici SNS kada je ovaj najavio dolazak Šapića u stranku.

Mladi prvoborac naprednjaka, koji se u stranci nalazi od njenog osnivanja, uhapšen je u večernjim satima. Osim njega, uhapšeno je još sedam osoba, a svi oni se sumnjiče da su nezakonitim postupanjem omogućile izvođenje nelegalnih građevinskih radova na teritoriji Opštine Palilula.

Da divlje gradnje ima i van Palilule (uzmimo Zvezdaru za primer) znaju svi malo upućeniji Beograđani, javnost s pravom zapitala zašto baš Aleksandar Jovičić da bude taj na kome će Vučić da pokaže primer? Odgovor se krije u tome što se predsednik opštine Palilula, inače Stefanovićev kadar, pobunio na sjednici naprednjaka protiv utapanja stranke SPAS Aleksandra Šapića u SNS.

Čitaj još:   DIYARBAKIR: Majke traže, vraćanje djece iz PKK- ovih kampova... (foto)

Osim toga, Jovičić je u sve češćem sukobu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem…

Jovičić nije želio da bivši kadar Demokratske stranke uđe u SNS i vršlja po Beogradu, bi ugrozilo i njegovu funkciju. Iako glasa za smjenu svog mentora Nebojše Stefanovića, nepovjerenje prema Stefanoviću kao i njegovim kadrovima očigledno je veliko. Naprednjake je iznenadilo kako je “mali” Stefanovićev imao hrabrosti da pred svima iznese stav koji većina zastupa- protiv Šapića.

Kada se uzme u obzir da se usudio suprotstaviti vrhovnom vođi, nije ni čudo što je završio s lisicama na rukama. Vučić je time pokazao kako će se ophoditi prema drugima koji pokušaju da dovedu njegov autoritet u pitanje …

izvor Direktno.rs

AMERIKANAC UHAPŠEN U RUSIJI: Traži Bajdenovu pomoć… (foto)

Porodica Amerikanca zatvorenog u Rusiji na osnovu i to sporne Read more

MARINIKA Tepić odgovorila VUČIĆU: Jasno je da se češe gdje ga svrbi… (foto i video)

Marinika Tepić reagovala je nakon što je Aleksandar Vućić pomenuo Read more