IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROGNOZA VREMENA KOJA NE OBEĆAVA: Promjena stiže u subotu, to je tek početak… (foto)

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 11, da je na jugu zemlje do 16 stepeni Celzijusa, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29 stepeni Celzijusa…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, vijesti…petak,04.06.2021…10. 49… PROGNOZA VREMENA KOJA NE OBEĆAVA: Promjena stiže u subotu, to je tek početak… (foto)

Jutarnja temperatura zraka između 6 i 11°C, a dnevna između 24 i 29°C.

Biometeorološka prognoza je povoljna. Tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše jake. Nakon svježije noći i jutra, u ostatku dana toplije, uz visoke temperature i pojačan osjećaj sparine u poslijepodnevnim satima.

Preporučljivo je slojevito se odjenuti, kako bi se po potrebi raskomotili. Također, poželjno je posvetiti pažnju zaštiti od sunca, s obzirom na prognozirane visoke vrijednosti UV indeksa.

U Sarajevu pretežno sunčano vrijeme…

petak, 04.06.2021. godine
Biometeorološka prognoza je povoljna. Tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše jake. Nakon svježije noći i jutra, u ostatku dana toplije, uz visoke temperature i pojačan osjet sparine u poslijepodnevnim satima. Preporučljivo je slojevito se odjenuti, kako bi se po potrebi raskomotili. Također, poželjno je posvetiti pažnju zaštiti od sunca, obzirom na prognozirane visoke vrijednosti UV indeksa.

Čitaj još:   NANA FATA: Neka Mi Očiste Avliju I Nose Objekat Da Je Ja Ne Bih Sad Minirala (video)

U subotu pretežno sunčano prijepodne. Povećanje oblačnosti u drugom dijelu dana. U poslijepodnevnim satima u Bosni i na sjeveru Hercegovine se očekuju lokalni pljuskovi s grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 13°C, a dnevna između 24 i 30°C.

U nedjelju djelomično vedro. U drugoj polovini dana širom zemlje su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Bez padavina na jugu zemlje. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15°C, a dnevna između 22 i 29°C.

Period nestabilnog i kišovitog vremena nastavit će se do sredine iduće sedmice…

http://ibalkan.net

MARINIKA Tepić odgovorila VUČIĆU: Jasno je da se češe gdje ga svrbi… (foto i video)

Marinika Tepić reagovala je nakon što je Aleksandar Vućić pomenuo Read more