IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICIJSKA RACIJA U NOVOM PAZARU: ZATVORENO PET OBJEKATA SA MUZIKOM, UHAPŠEN MALOLJETNI DILER

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Pazaru, sinoć i danas su u saradnji sa poreskom upravom iz Kragujevca i Kraljeva kontrolisali pet ugistiteljskih objekata na teritoriji grada Novog Pazara.

Kontrolom ovih pet objekata utvrđene su razne neregularnosti poput neposjedovanja potrebne dokumentacije za rad i ugovora za osobe ženskog pola, koje su angažovane na crno kao promoterke, plesačice i slično.

Ovi objekti će, po nalogu poreske inspekcije, biti zatvoreni na 90 dana, a protiv odgovornih lica biće podnijete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, po nalogu Višeg javnog tužioca u ovom gradu, podnijeće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Čitaj još:   U NOVOM PAZARU POVEĆAN BROJ PRVIH PREGLEDA, SITUACIJA ZABRINJAVA... (foto)

Policijski službenici su prilikom kontrole i pregleda maloljetnika, u torbici koju je nosio oko struka, pronašli kesicu sa 50,1 grama marihuane.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje on koristi, policija je pronašla vagu za precizno mjerenje.

Inače, na teritoriji grada Novog Pazara je proteklih dana pojačana aktivnost policije u kafanama i lokalima koji imaju uživo muziku, pod sumnjom da se tamo okupljaju lica iz kriminogene sredine.

izvor: agencije

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NOVOM PAZARU

Jutros negdje oko 10h u ulici Save Kovačevića došlo je Read more

UHAPŠEN NAPADAČ NA DOKTORA IZ NOVOG PAZARA

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova efikasno su reagovali Read more

U JEDNOM DANU VAKCINISANO REKORDNIH 555 PAZARACA…

U Novom Pazaru, juče, je postavljen dnevni rekord broja vakcinisanih. Read more