IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REVOLT PENZIONERA: Nakon “vitaminskog paketa” Vučiću lično šalje “zahrđale kašike” (foto)

Najavio je da će predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću poslati “zahrđale kašike u vrijednosti 30 posto njegove penzije”, inače kupljenih na buvljoj pijaci…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, vijesti… ponedeljak, 07.06.2021…08. 59… REVOLT PENZIONERA: Nakon “vitaminskog paketa” Vučiću lično šalje “zahrđale kašike” (foto)

Slikar iz Niša Slavoljub Blagojević, po vlastitom priznanju ali i po pisanju printanih medija nedavno je vratio Vučiću penzionerski paket vitamina.

Pojam “zahrđalih kašika”- kojima će se “klati” srpski neprijatelji u ratu na prostoru bivše Jugoslavije tokom 90-ih, vezuje se za lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, a i Vučića, kao njegovog bliskog stranačkog saradnika tokom ratnih godina.

Blagojević je ovakvu odluku donio nakon što je Vučić, na pitanje TV Pink da prokomentariše prošlosedmični tekst u Danasu i da mu je vratio paket sa vitaminima, koje je država poklanjala kako bi “ojačala imunitet najstarije populacije”, odgovorio da bi “taj gospodin trebalo da vrati i istih 30 posto penzije”.

Čitaj još:   VEČERAS SE ON VRAĆA U "ZADRUGU":Kada ga učesnici budu ugledali grebaće na kapiju da izađu iz rijalitija... (foto)

izvor Danas.rs

ŠEKI Radončić o usvajanju Rezolucije: ČIČA DRAŽA JE NAKON TITA, PORAŽEN I OD MILA…

Crnogorski parlament usvojio je sinoć Rezoluciju kojom se osuđuje genocid Read more

ERDOĞAN: NE DOZVOLITI NACIONALIZAM U DISTRIBUCIJI VAKCINA

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je kako međunarodna Read more

VUČIĆ : “Nismo ovo očekivali od CRNE GORE…”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Read more