IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR SCENE: Rijaliti mora prestati s emitovanjem (foto i video)

Prije svega nekoliko dana javnost u regionu bila je u prilici da na televiziji koja ima nacionalnu ferkvenciju za emitovanje, u rijaliti programu, po ko zna koji put vidi uznemirujuću scenu nasilja, muškarca nad ženom….

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti… utorak, 08.06.2021…00. 59… HOROR SCENE: Rijaliti mora prestati s emitovanjem (foto i video)

Bivši robijaš Kristijan Golubović ščepao je jednu od učesnica rijalitija za vrat, te je jednom rukom gušio, dok je drugom čupao za kosu. Naravno, obezbJeđenje je stajalo mirno i sve posmatralo.

Kako je zabeliženo na video snimku koji se širi društvenim mrežama, ona je u jednom trenutku navodno izgubila svijest i pala na pod.

No, ovo je nažalost samo jedna u nizu od strašnih scena nasilja koje su poslednjih godina postale svakodnevnica rijaliti učesnika.

Učesnica po imenu Maja Marinković u poslednjih nekoliko mjeseci gotovo svakodnevno se fizički obračunava sa svojim dečkom, koji takođe boravi u rijalitiju.

Da je, kako neki kažu, njihova borba za kadar dostigla vrhunac potvrđuju i momenti kada je ona u nekoliko navrata pokušala da svesno naudi sebi. Naime, ona je prvo svojom glavom lupala o vrata, a samo nekoliko dana kasnije ponovila istu scenu, ali tada o staklena vrata.

Čitaj još:   POSLIJE SUNCA, STIŽE NOVO NAOBLAČENJE S KIŠOM...

Osim ovakvih scena, rijaliti učesnici takođe jedni drugima prete ubistvom, ali pokušavaju čak i da prerežu vene.

Podjsetimo, bivši robijaš Kristijan Golubović pobjesneo je što mu je Stanija Dobrojević spomenula djete, ističući da ćerka „nije zapravo njegova“, pa je šokirao pretnjama upućenim starleti tokom Pinkovog rijalitija „Zadruga“.

„Zaklinjem se sada u svoje dvoje djece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun djece. Ubiću svakoga ko mi uvredi dijete, po cijenu da idem 40 godina na robiju“, rekao je Kristijan Golubović uživo u programu.

No, sve ovo možda i ne iznenađuje jer su učesnici pomenutog programa devojke lakog morala, osuđeni nasilnici i ovisnici o narkotike.

Međutim, možda i najgore što je moglo da nas snađe u „moru“ sličnog sadržaja koji se plasira na ostalim televizijama prvo sa nacionalnom fekvencijom, je to što Regulatorno telo za elektronske medije (REM) ne sprovodi istragu i uglavnom ćuti...

izvor Nova.rs

AMERIKANAC UHAPŠEN U RUSIJI: Traži Bajdenovu pomoć… (foto)

Porodica Amerikanca zatvorenog u Rusiji na osnovu i to sporne Read more