IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO ĐUKANOVIĆ ZGROŽEN SKANDALOM IZ NIKŠIĆA: “Najbjelodaniji izraz POVAMPIRENJA ČETNIČKE IDEOLOGIJE!” (foto i video)

UŽAS Na glavnom gradskom trgu u Nikšiću za sada nepoznata osoba oskrnavila spomenik narodnom heroju Ljubi Čupiću…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… nedelja 13.06.2021…13: 39… MILO ĐUKANOVIĆ ZGROŽEN SKANDALOM IZ NIKŠIĆA: “Najbjelodaniji izraz POVAMPIRENJA ČETNIČKE IDEOLOGIJE!” (foto i video)

Na snimku koji je objavio portal “Pobjeda” vidi se srednjovječni muškarac koji urinira po spomeniku legendarnom narodnom heroju Ljubi Čupiću i to dok su nedaleko od njega prolazili ljudi.

Skandalozni, sramotni čin skrnavljenja spomenika objavljen je sinoć na društvenim mrežama, a pojedini korisnici su prepoznali čovjeka navodeći da je riječ o nikšićkom taksisti, navodeći i broj taksi vozila.

“Sinoćni monstruozni anticivilizacijski čin skrnavljenja spomenika ikoni crnogorskog antifašizma Ljubu Čupiću u Nikšiću je sramota za savremenu Crnu Goru. To je onaj najbjelodaniji izraz povampirenja četničke ideologije koje svojim nečinjenjem podstiče ta parlamentarna većina. Očekujem da nadležni državni organi odlučno i adekvatno reaguju. U protivnom, znaćemo šta nam je činiti i kako da odbranimo naše revolucionarno nasljeđe i najvrednije istorijske vrijednosti savremenog crnogorskog društva”, napisao je Đukanović na svom Twitter profilu.  

Čitaj još:   OTKRIO TAJNU NA RULETU: DOBIO OSAM MIL DOLARA, Sistem mu nepogrešiv!!!

izvor (SB)

“Kratka pamet Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banje Luke” (foto)

IZABRAN KAO MANJE ZLO... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 26.07.2021… Read more