IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASIO se Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević na skrnavljenje spomenika Ljubu Čupiću u centru grada pod Trebjesom… (foto i video)

Svoje “fiziološke potrebe ovako uprazni”, osim onoga ko je to uradio, saopštio je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević reagujuči na skrnavljenje spomenika Ljubu Čupiću…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… nedelja 13.06.2021…14: 39…  OGLASIO se Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević na skrnavljenje spomenika Ljubu Čupiću u centru grada pod Trebjesom… (foto i video)

Naime, sinoć je na društvenim mrežama objavljen snimak muškarca koji urinira po spomeniku narodnom heroju. Osumnjičeni Nikšičanin priveden je na saslušanje u CB Nikšić.

“Ovakav čin je loš zato što se dogodio u samom centru grada i na javnom mjestu prije svega, a tek onda što je kao pokriće onome ko je ovo uradio poslužio jedan od spomenika u centru”, naveo je Kovačević .

Tvrdi da je svako odgovoran za svoje postupke.

„Uostalom niko ne može biti odgovoran za to što je neko odlučio da, u očigledno pijanom stanju, svoje fiziološke potrebe ovako uprazni, osim onoga ko je to uradio“, kazao je on portalu Onogošt.

Čitaj još:   SARAJEVO: DRAMATIČNO PISMO IZ KARANTINA"Da li nam možete reći kada ćemo izaći..." (foto)

Ružno je, kako je istakao, da se ovakvi događaji koriste za napade na političke protivnike jer su u pitanju, dodaje, incidenti kojih u svakom vremenu ima.

„Ako ćemo već da se bavimo civilizacijskim vrijednostima volio bih da se kolege iz opozicionih političkih tabora izjasne o tome da li treba kosti ljudi iz jama u okolini Nikšića izvaditi i dostojno sahraniti ili njihova svijest ipak nije stigla do nivoa da mogu priznati tim ljudima pravo na grob? Njihov ideološki obojen pogled na svijet nažalost više voli bronzani kip nego samog čovjeka i više voli pokradene milione njihovog šefa nego bolji život naših građana”, naveo je Kovačević.

Na skrnavljenje spomenika reagovao je i predsjednik Milo Đukanović, partije i NVO.

izvor rtcg.me

Dvije žene se vjenčale u Budvi… (foto)

U pitanju su dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Read more