IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KONAČNO Željko Bebek otkrio PRAVO ime i gdje je rođen: “Niko me tako ne zove… ” (foto i video)

Legenda jugoslovenske rok scene i član sastava iz Sarajeva, Bijelo dugme, Željko Bebek, za printane medije osim što je govorio o novom albumu “Mali oblak ljubavi”, srušio zablude kada je u pitanju njegovo pravo ime, ali isto i mjesto rođenja…

ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak 14.06.2021… 21:00…KONAČNO Željko Bebek otkrio PRAVO ime i gdje je rođen: “Niko me tako ne zove… ” (foto i video)

Ja sam u stvari Želimir, ali me nikad niko ne zove tako.To je u dokumentima i kad pročitaju ljudi to u dokumentima, onda kažu “ja mislio ti Željko”.

Kad smo sarađivali ovde u studiju, pa kad bismo hteli na Instagramu da svi skupa objavimo da smo radili zajedno, onda napišemo Branimir, Želimir i Zvonimir.

Miroljupci, mirotvorci- ispričao je muzičar u podcastu Večernjeg lista, a to misleći na saradnika Branimira Mihaljevića i sina Zvonimira, s kojim je snimio i duet.

Osim priče o svom imenu, Bebek se dotakao i mjesta rođenja, odnosno i to porijekla. Iako su mnogi mislili da je rođen u Bugojnu, muzičar je objasnio kako je došlo do zabune.

Čitaj još:   Državni sekretar dr. Mirsad Đerlek: SUTRA POČINJE VAKCINACIJA u Novom Pazaru... (foto i video)

Nevjerovatno je da se o tome toliko raspravljalo. To je vjerovatno zato što je na Vikipediji neko nekada davno napisao da sam rođen u Bugojnu.

Istina je da sam imao širu familiju u Bugojnu. Često sam kao djete provodio tamo vrijeme, pa su onda neki Bugojanci koji su uticali na istu tu Vikipediju napisali to misleći da sam se rodio u Bugojnu.

Zapravo je moje poreklo iz Hercegovine, iz Veljaka, a rođen sam u našem lijepom Sarajevu- rekao je ŽELJKO Bebek…

Izvor Večernji list.hr

Dvije žene se vjenčale u Budvi… (foto)

U pitanju su dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Read more

POSLIJE OTKAZIVANJA GOSTOPRIMSTVA: Draško Stanivuković danas ipak u Mostaru… (foto)

Gradonačelnik Banja Luke je nakon povlačenja pozivnice odgovorio Organizacijskom odboru Read more

SPAJIĆ PROGOVORIO NA JAPANSKOM: Crnoj Gori važne investicije… (foto i video)

Milojko Spajić je u delegaciji predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića prilikom Read more