IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tragikomična EKSKURZIJA masovne delegacije VLADE Crne Gore u SAD- u doživjeli KRAH

Delegacija drugosrbijanskog tabloida VESTI u Vašingtonu doživjela krah! Bilo bi dobro da Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić objavi troškove svoga turističkog boravka u Vašingtonu koje su platili poreski obveznici Crne Gore, da bi se on slikao ispred institucija u Vašingtonu. Čitava posjeta masovne delegacije Vlade Crne Gore je doživjela diplomatski krah, jer ih nije primio nijedan državni sekretar niti Senator ili Kongresmen, poručio je poslanik PzP-a Nikola Bajčetić.

Bajčetić smatra da je ova, kako je nazvao, tragikomična ekskurzija Abazovića, Radulovića, Mickeja, Srzentićke o trošku građana Crne Gore imala samo dnevno-politički cilj, kako bi se stvorila lažna slika o navodnoj podršci SAD-a ovoj veseloj Vladi.

“Ideja o ovom blamiranju Vlade i države došla je od vlasnika drugosrbijanskog tabloida VESTI, koji se trude, iz sve snage, da dobiju makar jednu riječ podrške njihovom promašenom i bolesnom planu da DF, kao najjača politička struktura u vladajućoj koaliciji ne može biti dio Vlade. A stav SAD-a je nepromijenjen, kao i od strane Predsjednice EK Ursule fon den Lajen koja je rekla da građani biraju vlast u CG, a ne EK. Dakle, istu poruku su dobili i u Vašingtonu”, rekao je portparol PzP-a.

Čitaj još:   PROFESOR dr.LAVIĆ: "Velika priča oko Izbornog zakona treba poslužiti za stvaranje 'trećeg entiteta'"(foto, video)

On je rekao da je važno konstatovati da je Ministar populizma, Milojko Mickeya Spajić opet obmanuo javnost da se susreo sa sentorima i kongresmenima u Vašingtonu.

“Nije se sreo ni sa jednim. Ako jeste, mi iz DF-a ga pozivamo da objavi imena i fotografije kongresmena i senatora sa kojima se susreo. Nije se susreo ni sa jednim važnim direktorima Goldman Saksa niti sa bili kojim članom uprave…

Neka objavi imena i prezimena i pozicije refrerenata sa kojima se susreo, ako jeste. I na kraju, Imajući u vidi da su Abazović, Radulović, Mickey i Srzentićka išli po zadatku vlasnika drugosrbijanskog tabloida “VESTI” i radi njihovih političkih interesa, bilo bi pošteno da su i Vesti platile troškove od nekoliko desetina hiljada EUR, a ne građani Crne Gore”, zaključio je Bajčetić.

izvor: standard.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   Aleksandra Vuković- KUĆ, potpredsjednica DPS- a: Čekamo da građanske partije pokažu spremnost da glasaju za smjenu ANDRIJE Mandića... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more