IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U STROGOM CENTRU ZAGREBA: Benzinom zapalio prizemlje i dvorište, jedan stan izgorio, u njemu pronađena ženska osoba… (foto)

VRŠI se policijski uviđaj, hoće li nadzorne snimke na okolnim zgradama pomoći policiji u rekonstrukciji događaja, doznat će se brzo…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 28- XI- 08: 24… HOROR U STROGOM CENTRU ZAGREBA: Benzinom zapalio prizemlje i dvorište, jedan stan izgorio, u njemu pronađena ženska osoba… (foto)

Stanari Mesničke 6 u Zagrebu jutros su pred zoru imali buđenje kao iz horor filma. Nepoznata osoba ili, pak, više njih je iz neutvrđenog razloga benzinom zalila pa zapalila ulaze u tri stana te dio stubišta na drugom katu, a izgorio je i jedan stan, javlja “Jutarnji List”.

U 04 sata i 13 minuta užarili su se telefoni zagrebačkih vatrogasaca da je stubište preplavio dim. Samo šest minuta kasnije zagrebački vatrogasci su pristigli na poprište intervencije te su zatekli više opožarenih lokacija.

Do njihova dolaska stanar u prizemlju zgrade već se borio s vatrom te ju gasio aparatom za početno gašenje prahom, kao i zone ispred stana na 1. katu, na stubištu prema 2. katu i pred još jednim stanom.

Čitaj još:   Turska policija nema milosti prema pljačkašima, pljušte hapšenja DOK LJUDE VADE IZ RUŠEVINA, ONI KRADU.... (foto, video)

Vatrogasci su mlazom iz položenog navalnog vozila stavili pod kontrolu požar u stanu na 1. katu i to nakon što su u stan provalili i u njemu na krevetu pronašli žensku osobu. Pružili su joj prvu pomoć davanjem kisika te su je iznijeli i predali u ruke djelatnicima Hitne pomoći.

Nakon što joj se pruži pomoć i utvrdi njezino zdravstveno stanje, policija će obaviti razgovor s njom kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije koja je mogla biti puno veća.

U toku je policijski uviđaj, a hoće li nadzorne snimke na okolnim zgradama pomoći policiji u rekonstrukciji događaja, doznat će se brzo.

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more