IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Lider DNP- a Milan PIPUN Knežević: Dritan će ZBOG VISINE i FUNKCIJE noćas igrati centarfora i dati Srbiji gol u produžetku… (foto, video)

Nakon što se pred večerašnju utakmicu Crne Gore sa Srbijom oglasio premijer Dritan Abazović, to je komentarisao lider DNP- a Milan PIPUN Knežević…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, vijesti, ponedeljak, 27: 03-2023, 17: 14… Lider DNP- a Milan PIPUN Knežević: Dritan će ZBOG VISINE i FUNKCIJE noćas igrati centarfora i dati Srbiji gol u produžetku… (foto)

Nakon što se pred večerašnju utakmicu Crne Gore sa Srbijom oglasio premijer Dritan Abazović, to je komentarisao lider DNP- a Milan PIPUN Knežević.

“Večeras neka pobijedi Crna Gora, a da se na kraju obje reprezentacije nađu na EURO2024, smatram to dobitnom kombinacijom”, poručio je ranije danas DRITAN Abazović.

“Pošto je prije neku noć asistirao Jokiću za pobjedu Denvera, Dritan će noćas igrati centarfora i dati Srbiji gol u produžetku.

Čitaj još:   ČARŠIJSKI ĆEPENCI

Šteta što ne radi stentove, niko od infarkta ne bi umirao”, napisao je PIPUN Knežević na Tviteru.

IZVOR AKTUELNO.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DPS Nikšić: Novi skandal MARKA Kovačevića- "Prije podne polažu cvijeće na spomenik Ljubu Čupiću, a uveče odaju počast čiča Draži"... (foto, video)