IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: MILE Đukanović- Crna Gora je izabrala, ja taj izbor poštujem… (foto, video)

Milo Đukanović, kandidat DPS- a za predsjednika Crne Gore i aktuelni predsjednik države koji će na ovoj funkciji biti do 21. maja, obratio se večeras javnosti iz izbornog štaba...

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 03: IV-2023, 00: 14…  PODGORICA: MILE Đukanović- Crna Gora je izabrala, ja taj izbor poštujem… (foto, video)

– Crna Gora je izabarala. Ja taj izbor poštujem. Želim da Milatović bude uspješan predsjednik. Hvala svim građanima koji su mi dali povjerenje – poručio je Đukanović.

– Ponosan sam na ogromnu podršku u onim sredinama gdje većinu čine pripadnici manjinskih naroda. Svakako želim da se posebno zahvalim onima koji su došli u Crnu Goru i odlučili da sačuvaju Crnu Goru – kazao je.

Smatra da Crna Gora mora da napravi dobar izbor na parlamentarnim izborima 11. juna.

– Crna Gora nema Vladu. Ni funkcionalne institucije. Jako je važno da poslije 11. juna dobijemo Vladu. Mogao sam ove izbore posmatrati sa tribina. Nisam to želio, nije to bilo na nivou odgovornosti prema Crnoj Gori. Ja sam se kandidovao da zaštitim nacionalnu čast Crne Gore i Crnogoraca…

Čitaj još:   TRAGEDIJA: Dvojica mladića poginula na magistrali

To sam radio i svih ovih godina, to radim i danas. Nekada na ovim izborima gubite, nekada dobijete. Gdje god bio što god radio, Crna Gora ostaje moja preokupacija, moja ljubav, ono čemu ću biti posvećen do kraja života – dodao je.

Kako je rekao svakako je predsjednik Crne Gore do 21. maja.

– I trudit ću se i dalje da svoju dužnost obavljam savjesno. Želim Crnoj Gori sve najbolje kao i da novi predsjednik bude dostojan povjerenja koje je zadobio- naveo je MILO Đukanović.

BONUS VIDEO: Đukanović: Crna Gora je izabrala, i ja taj izbor poštujem

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more