IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Snajper” pobjegao sa nanogicom… (foto, video)

Za Slobodanom Milutinovićem Snajperom (39), koji ima nanogicu, raspisana je međunarodna potjernica jer se nije vratio iz šetnje…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 12: V- 2023, 00: 44… “Snajper” pobjegao sa nanogicom… (foto, video)

Kako su za 021.rs potvrdili u sudu, služba koja se bavi nadzorom ljudi koji su u kućnom pritvoru utvrdila je da se Milutinović 5. maja nije vratio iz šetnje koju je imao od 12 do 13 časova. Obaveštena je policija koja je na licu mjesta utvrdila da njega nema na kućnoj adresi, nakon čega je sud raspisao međunarodnu potjernicu i za njim se traga.

U kućnom pritvoru se nalazio od početka aprila nakon što je novosadski Viši sud poslije presude na dvije godine i šest mjeseci zatvora zbog prinude, lišavanje slobode i zlostavljanja djevojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi, odlučio da ga iz zatvorskog pritvora prebaci u kućni pritvor sa nanogvicom.

Kako piše Dnevnik, da je Milutinović u bjekstvu saznalo se u srijedu na suđenju za nasilničko ponašanje na turniru u malom fudbalu 2018. godine, slučaj u kom je optužen zajedno sa bratom N. M (35), kao i N. T. (24) i K.R (27).

Čitaj još:   “LAŽEŠ KAO DRITAN”: Čanak o dešavanjima u Crnoj Gori, koga mu je bilo najviše žao... (foto i video)

Na početku ročišta je saopšteno da se ono odlaže za 23. jun i 7. septembar, jer se Milutinović nije pojavio, a njegov branilac i njegov brat rekli su da ne znaju gdje je. Saopšteno je da je raspisana međunarodna potjernica.

Sudija Ivana Josifović je naglasila da će se pretres nastaviti i dovesti do kraja, bez obzira na broj prisutnih okrivljenih, prenio je Blic.

BONUS VIDEO: Slobodan Milutinović “Snajper”: Sa nanogicom izašao u šetnju i nije se vratio

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DA LI ĆE I KADA BITI IZPORUČEN RUDAR MAFIJE?! Ministrastvo pravde poslalo zahtjev za vraćenje Vladimira Erića (32) osumnjičen za kopanje tunela u depo Višeg suda u Podgorici... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more