IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA Karleuša nastavila da vrijeđa one koji je kritikuju: Prozivaju je zbog podržavanja Vučića, to nije običan narod, to je šaka bijednika… (foto, video)

Jelena Karleuša nastavila je vrijeđati one koji je kritikuju zato što je tokom gostovanja u emisiji “Hit Tvit” na TV Pink podržala Aleksandra Vučića...

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 26: V- 2023, 00: 04… JELENA Karleuša nastavila da vrijeđa one koji je kritikuju: Prozivaju je zbog podržavanja Vučića, to nije običan narod, to je šaka bijednika… (foto, video)

“Nažalost, da bizarnost bude veća, horda ovih mučenika koja me kao napada ne može da objasni šta sam tačno pogrešno rekla. Evo, pitajte ih. Neće imati odgovor. Istina je jedna – ne moram da kažem ništa pogrešno. Mrze me po defaultu. Mrze i dive se u isto vrijeme. Muka je to”, započela je.

Uvjerena je u to da je pokuljala sva zavist i mržnja prema njoj zato što je uspješnija, ljepša, hrabrija, pravednija i sija.

“To bolesnike i zle patuljke iz mraka nervira. Dobri ljudi mi čestitaju na stavu. Ja sam na bagru navikla. To nije običan narod, to je šaka bijednika. Ja im se smijem u lice. Samo ih je*em, ne treba mi niko… Naravno da ću im uvijek svom silom uzvratiti. Mene nekakvi ružni gremlini bez imena ‘canceluju’ bar jednom sedmično i tako skoro 30 godina”, napisala je.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Ranije je “zaprijetila” da zbog kritika na njen račun, kojeg ona smatra linčom, neće objaviti album. Nakon toga je otkrila da je od tog plana odustala.

Čitaj još:   VRIJEME DANAS: Jutros izmjereni prvi minusi, u većini mjesta temperatura jedva iznad nule... (foto)

“I da, nema odlaganja albuma. Zar ste stvarno pomislili? Hey gremlins, run for your dear life”, objavila je.

Podsjećamo, ona je u spomenutoj uvrijedila glumce koji su podržali proteste “Srbija protiv nasilja”.

“Državna firma Telekom finansira sve serije i sve filmove u ovoj zemlji, a glumci koje, znači, država direktno finansira, kače na svoje društvene mreže, zbunjujući narod da ova država nije dobra. Sad je pitanje– rođaci, ko vam daje pare da vi lijepo živite i s kojim pravom vi, koji lijepo živite, jer mnogo se serija snima i nikada glumci nisu bili bjesniji, čast izuzecima pa se postavlja pitanje ko je tu lud?

Mislim, onda nemojte da glumite u serijama i filmovima, nemojte da uzimate pare od države i idite demonstrirajte protiv Vučića. Samo moramo da budemo fair play i da kažemo onako kako jeste. Ovdje je kao neka, s oproštenjem, sprdnja”, kazala je.

Čitaj još:   VIC DANA: Nazovite, plavuša vas pita... (foto)

BONUS VIDEO: JELENA KARLEUŠA HIT TVIT PINK IMALA SPECIJALAN DOČEK!

izvor Sandžačke.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more