IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Nadležni organi da kazne one koji su govorom mržnje klicali ulicama Podgorice i veličali genocid… (foto, video)

Skanidranje navijača uoči održavanja sinoćne utakmice fudbalskog kupa Crne Gore, rezultat je pogubne politike relativizacije šovinizma i nacionalizma prethodne tri godine, poručio je nosilac liste Koalicije “Zajedno” i v.d. predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 30: V- 2023, 13: 34… DANIJEL Živković: Nadležni organi da kazne one koji su govorom mržnje klicali ulicama Podgorice i veličali genocid… (foto, video)

– Nadležni organi da kazne one koji su govorom mržnje klicali ulicama Podgorice i veličali genocid – poručio je Živković na Tviteru.

Kako je istakao, uništavanje multinacionalnog sklada poraz je za društvo i državu.

– Nasilni fanatizam mora dobiti odgovor. Međutim, sistemsko uništavanje inistitucija doveli su do toga da reakcija i verbalna osuda neće dovesti do rješenja problema. Civilizacijske vrijednosti koje su uspostavljene u Crnoj Gori ozbiljno su ugrožene. Zato očuvanje građanskog društva mora da bude u fokusu svih nadležnih  institucija i političkih aktera– zaključio je  nosilac listeKoalicije “Zajedno”.

Čitaj još:   HOROR: Vranješ, nastavio sa provokacijama, stavio novi SNIMAK... (video)

BONUS VIDEO: Navijači FK Sutjeska skandiraju “Nož, žica, Podgorica” 29 05 2023

izvor Gradski portal.me