IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“POLICAJAC UBICA” Igor Avramović još nije izručen iz TREBINJA: Saslušavaju svjedoke ubistva Ervina Ćelahmetovića mladića iz Priboja… (foto, video)

Policajac iz Priboja Igor Avramović (28), koji je 26. maja pronađen i uhapšen u Trebinju po međunarodnoj CRVENOJ potjernici zbog ubistva sugrađanina Ervina Ćelahmetovića (35), još nije izručen nadležnim organjma Srbije.

SARAJEVO- TREBINJE: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 06. VI. 2022… 01: 38… “POLICAJAC UBICA” Igor Avramović još nije izručen iz TREBINJA: Saslušavaju svjedoke ubistva Ervina Ćelahmetovića mladića iz Priboju… (foto, video)

– Njegovo izručenje je proces koji se sprovodi u saradnji sa resornim ministarstvima dvije države, tako da se finalizacija i dalje čeka.

Tek kad bude dostupan pravosudnim organima u Srbiji. kreće se u zakonsku proceduru. Do tada se sprovode vještačenja i ispitivanja svjedoka koja mogu da se obave u odsustvu osumnjičenog- kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Podsjetimo, u noćnom klubu u Priboju prvo je 20. maja došlo do kraće verbalne rasprave između Igora i ubijenog mladića, nakon čeka je policajac krenuo pesnicama na Ervina koji je pao na pod. Od težine zadobijenih povreda, nesrećni mladić pošto je ubijen preminuo je u pribojskoj bolnici.

Čitaj još:   Tinejdžer, zapalio "golf" ispred porodične kuće...

Osumnjičeni je odmah pobjegao, a da pređe granicu pomogli su mu djevojka, inače zaposlena u graničnoj policiji, otac- bivši policajac i bliski rođak. Njima je zbog pomaganja Avramoviću takođe određen pritvor.

BONUS VIDEO: NAKON UBISTVA ERVINA ĆELAHMETOVIĆA, BOŠNJACI U PRIBOJU ZABRINUTI: PREŠLO SE SA RIJEČI NA DJELA

izvor Blic.rs

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   ZAGREBAČKI MEDIJI PIŠU: "Na pomolu sukob Crne Gore i Hrvatske, problem je u rezoluciji o Jasenovcu, a u sve je upetljan Andrija Mandić"... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more