IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ERVIN Ibrahimović: PLJEVLJA su dragulj bošnjačke kulture i tradicije, uradićemo sve u pravcu snažnijeg razvoja grada… (foto, video)

Nakon što se formira buduća proevropska Vlada, Bošnjačka stranka će zahtijevati da se krene u rješavanje gorućih problema Pljevalja, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac liste “Jasno je!” Ervin Ibrahimović.

On je na skupu u Pljevljima poručio da se nema govora o kulturi i tradiciji Bošnjaka bez Pljevalja.

“11. juna, kada se saopšte rezultati izbora i kada se bude vidjelo da ćemo biti nezaobilazan faktor za formiranje Vlade, ali ne svakakve Vlade, već proevropske, građanske, u kojoj će se cijeniti svaki građanin Crne Gore, tada će jedan od naših uslova za dogovor o formiranju Vlade biti rješavanje gorućih problema u Pljevljima.

Mi želimo da Pljevlja kao grad žive, jer ne možemo pričati o jakom Bošnjaku, o očuvanju kulture, tradicije Bošnjaka bez Pljevalja”, kazao je Ibrahimović.

Napomenuo je da Pljevlja posjeduju ogromno prirodno bogatstvo, ali i da je ovo grad koji ima kulturu i tradiciju.

Čitaj još:   Milutin CEROVIĆ: Srpski DESPOT i gaulajter u pohodu na Crnu Goru... (foto)

“Ovaj grad je dragulj bošnjačke kulture i tradicije. Moramo razvijati Pljevlja i u ovaj grad se mora ostajati. Na to nas obevazuju svi oni ljudi koji su dali živote za ovaj prelijepi kraj. Znamo ko smo, znamo šta smo, znamo šta želimo, to ćemo 11.juna potvrditi glasanjem za Bošnjačku stranku”, kazao je Ibrahimović.

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić-Harbić kazala je da je Bošnjačka stranka svojim radom u prethodnom periodu pokazala da je na braniku interesa bošnjačkog naroda i države Crne Gore.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more