IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKO BRAVO I HVALA: NIKOLA Vučević igra za Crnu Goru na Svjetskom prvenstvu… (foto, video)

Informaciju je potvrdio i selektor Boško Radović, koji je na predstavljanju trofeja Mundobasketa u Podgorici, potvrdio da je imao razgovore sa našim asom, i da su dogovorili sve detalje…

Nikola Vucevic Srbija – Crna Gora kosarka 13.8.2017. Beograd, Srbija, 13. Avgust 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Košarkaš Čikago Bulsa, i jedan od najboljih crngorskih košarkaša Nikola Vučević, staviće se na raspolaganju našoj nacionalnoj selekciji za predstojeće Svjetsko prvenstvo.

Informaciju je potvrdio i selektor Boško Radović, koji je na predstavljanju trofeja Mundobasketa u Podgorici, potvrdio da je imao razgovore sa našim asom, i da su dogovorili sve detalje.

“Imao sam razgovor dosta optimističan, dosta lijep sa Nikolom. On će biti na raspolaganju reprezentaciji ovog ljeta, i na pripremama i na Svjetskom prvenstvu. Čak postoji mogućnost da od početka priprema bude sa nama”, kazao je Radović.

On je bio optimističan i na ostatak rostera, odnosno zdravlje naših košarkaša, pa tako prvi put na raspolaganju ima sve reprezentativce. Ostaje jedino da se dogovori datum sa Kendrikom Perijem koji i dalje igra plej of španske lige.

Čitaj još:   Zloupotreba smrti MATEJA PERIŠA: Neizbrisiva BRUKA, pa i za državu SRBIJU... (foto, video)

BONUS VIDEO: E priče: Crnogorski navijači

Bojan Dubljević, Nikola IvanovićNemanja RadovićDino Radončić svi če biti na raspolaganju. Peri igra plejof u španskoj ligi, on će imati vjerovatno par dana duže da odmara nego ostali. S njim smo se dogovorili kada završi plej of da se čujemo da utanačimo datume, i možda ćemo prvi put od kad sam ja selektor imati sve igrače na raspolaganju”, kazao je Radović.

izvor: aktuelno.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more