IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 4. avgust 2022. godine…

Ovan maštovit, Bik i Blizanci nervozni, Rak smiren, Lav u naletu, Djevica ima strpljenja, Vaga u dobrom stanju, Škorpija vrıjedna, Strıjelac pamti i lošije dane, Jarac neprijatan, Vodolija odlično razmišlja, a Ribe imaju strpljenja. Ovo je današnj dnevni horoskop za 04.08.2022. godine…

Ovan napet, Bik kreće ispočetka, Blizanci pred važnim sastankom, Rak pod pritiskom, Lav nestrpljiv, Djevica ide dužim putem, Vagi prijeti konkurencija.

OVAN
Posao: Ono u čemu ste do sad bili najbolji je odraz vaše trenutne slike, koju imate u svom novčaniku. Situacija nije loša.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne pokušavajte da doprete do srca te osobe u toj mjeri u kojoj očekujete. Odje se osjeća veća doza slobode od očekivane.
Zdravlje: Povremena nervoza.

BIK
Posao: Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list na svom poslovom planu. Neke aktivnosti vam nijesu donosile neki veći profit.
Ljubav: Ne očajavate za osobom koja vam je okrenula leđa i ne pogoršavajte situaciju u kojoj se trenutno nalazite, jer neke kockice bi morale da se drugačije postave.
Zdravlje:Depresija na vidiku

BLIZANCI
Posao: Zakazujete bitan poslovni sastanak sa osobom koju cijenite. Ne želite da vam nešto loše krene ovaj put pa ćete obratiti pažnju na sitne detalje.
Ljubav: Ukoliko ste još u mislima sa osobom od ranije nije loša ideja da se ovaj put pripremite za jednu posebnu priču, koju treba da dovršite.
Zdravlje: Odlično.

RAK
Posao: Osjećate poveći pritisak i ne želite neki veći propust ovaj put. Ukoliko su saradnici na svoju ruku vi nećete njihovim stavom ništa posebno da izgubite.
Ljubav: Osećate se odlično u prisustvu osobe na koju često mislite. Počnite da razmišljate o konkretnim detaljima.
Zdravlje: Solidno.

LAV
Posao: Iskorak u poslovnom smislu vam donosi mnogo bolju soluciju ovaj put. Spremniji ste na neke događaje nego inače.
Ljubav: Karakter osobe pored vas nije na zadvoljavajućem nivou. Morte da budete sa tom osobom dovoljno strpljivi.
Zdravlje: Pojačana tenzija.

Čitaj još:   VRIJEME DANAS U BIH Hladno, sa susniježicom i snijegom...

DJEVICA
Posao: Ukoliko ste bili skeptični i niste razumjeli koncept koji vam se pružio nedavno sada je šansa za nešto konkretniju situaciju nego inače.
Ljubav: Imali ste dovoljno vrmena da neke stvari konkretnije postavite ovaj put između vas i partnera, ali vi ste izabrali nešto duži put.
Zdravlje: Naglašena hipohondrija.

VAGA
Posao: Pokušaj da dominirate neće uspjeti do kraja, jer imate jaku konkurenciju na koju niste računali. Imate šansu da savladate određene blokade.
Ljubav: Nije loša ideja da se sa jednim rakom dogovorite oko zajedničkog izlaska i da se pokažete u najboljem svijetlu.
Zdravlje: Mala nervoza.

ŠKORPIJA
Posao: Poniznost koju ne možete da zaobiđete može da vam napravi lošiji pomak ovaj put. Pokažite jači stav i ne douštajte da vas ponese negativna struja.
Ljubav: Ukoliko ste sami ne pokazujete pesimizam i želite jači odnos sa osobom na koju tek samo mislite. Preduzimate konkretne stvari.
Zdravlje: Volite sport.

STRIJELAC
Posao: Imali ste lošiji stav, kada je u pitanju novčana situacija i ne želite da vam se ponavljaju slične greške od ranije već preduzimate odlučujući korak.
Ljubav: Volite igre zavođenja pa se sa takvim stavom danas vodite. Neće izostati neko iznenađenje ovaj put.
Zdravlje: Nemate veće tegobe, ovaj put.

JARAC
Posao: Niste dovoljno toga završili na vrijeme i to se nakupilo ispod tepiha. Morate da budete svjesni da se to mora počistiti na vrijeme, a to je u narednom periodu zadatak broj jedan.
Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u jednog Raka ili Lava, moraćete da pazite šta pričate, jer jačina vaših reči je izuzetno jaka.
Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

Čitaj još:   ALARM I OPOMENA: Đaci u CG koriste TEŠKE DROGE, više od prosjeka EU...

VODOLIJA
Posao: Pokazujete dozu skepticizma i ne želite da načinite prvi korak u onome u šta trnutno vjerujete kao izlazna situacija.
Ljubav: Ne žalite se na trenutni ljubavni status koliko se uviđa vaš osjećaj inferiornosti za svaki pokušaj koji može da vam se desi u narednom periodu.
Zdravlje: Odlično.

RIBE
Posao: Pokazujete pozitivan stav i ne ustručavate se da pokrenete konkretne stvari u svom poslovnom portfoliju. Imate odlične poslovne ideje ovaj put.
Ljubav: Ne marite za partnerove lošije stavove u većoj mjeri i ne želite da protežirate nešto od ranije, jer smatrate da je neko sa razlogom bivši.
Zdravlje: Nesanica.

ızvor ıBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more