IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dr. IVAN Vuković: Partije aktuelne većine dokazale da su puki izvršioci političkih naloga nekadašnjeg DF- a… (foto)

“Vrijeđati državnu himnu, problematizovati termin ‘crnogorski’, gušiti medijski pluralizam – sve može, samo dok su vlast”, napisao je Vuković u objavi na Twitter- u.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 05. VIII. 2023… 12: 38… Dr. IVAN Vuković: Partije aktuelne većine dokazale da su puki izvršioci političkih naloga nekadašnjeg DF- a… (foto)

Ivan Vukovic
@pg_citizen
Tzv. građanske partije aktuelne većine još jednom su dokazale da su, trenutno, puki izvršioci političkih naloga onoga što se donedavno zvalo DF. Vrijeđati državnu himnu, problematizovati termin ‘crnogorski’, gušiti medijski pluralizam – sve može, samo dok su vlast.

Poslanik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković kazao je da su tzv. građanske partije aktuelne većine još jednom dokazale da su, trenutno, “puki izvršioci političkih naloga onoga što se donedavno zvalo DF”.

“Vrijeđati državnu himnu, problematizovati termin ‘crnogorski’, gušiti medijski pluralizam – sve može, samo dok su vlast”, napisao je Vuković u objavi na Twitter- u.

Čitaj još:   Nešto mnogo smrdi u CRNOJ GORI...

Na to je, kaže, podsjetio i odbornike drugih partija na sjednicama održanim prethodna dva dana.

“Na to sam– u kontekstu rasprave o prijedlogu odluke o izmeni statuta Gradske biblioteke (u čiji savjet su nedavno birani negatori crnogorske nacije) podsjetio predstavnike PES- a, URA i Demokrata u jednoj od brojnih diskusija juče i prekjuče u Skupštini Glavnog grada”, naveo je u objavi.

Podsjećamo, na jučerašnjoj sjednici Skupštine Glavnog grada usvojene su izmjene Odluke o osnivanju Gradske TV, čime su stvorene pretpostavke za smjenu savjeta te medijske kuće.

Takođe, jutros je u nikšićkom parlamentu, skinuta je sa dnevnog reda inicijativa za smjenu predsjednik Opštine Nikšić (Marka Kovačevića.)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more